UPDATE – FOTO: Autocar cu români, RĂSTURNAT în Ungaria!

Posted on sept. 22 2014 - 10:46am by petre

La douăzile de la tragedia din Bulgaria, unde un autocar românesc cu turiști care se întorceau din vacanda de la Kusadasî s-a răsturnat într-o râpăucigând o femeie și rănind grav alte 6 persoane, un alt autocar în care se aflau 28 de români s-a răsturnat luni dimineață, în localitatea Mako din Ungaria, aproape de granița cu România, pe autostrada M43, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Afacerilor Interne.

Un autocar în care se aflau 28 de români s-a răsturnat în Ungaria
Potrivit surselor citate, accidentul a avut loc în jurul orei 09.30, dupăce autocarul, care mergea pe autostrada M43, spre România, s-a înclinat pe o parte și s-a răsturnat. Înurma accidentului, au fost rănite mai multe persoane, însăniciuna nu este decedată, au precizat sursele citate.

Din primele informații rezultăcăîn autocar erau 28 de români, însănumărul exact al pasagerilor va fi stabilit în urma verificărilor. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de anchetatori și de intervenție ale autorităților maghiare.

Un alt accident în care a fost implicat un autocar care transporta români a avut loc duminicădimineață, în Bulgaria. Autocarul – în care se aflau 27 de români, dintre care doi șoferi, care veneau spre România din Turcia, de la Kușadasi – s-a răsturnat în Pasul Republika din Bulgaria, între localitățile Gurkovo și Veliko Târnovo, zonămuntoasădin țara vecină.

Citește și: ACCIDENT grav în Bulgaria: Un român a murit, iar cinci sunt răniți grav dupăce un autocar s-a răsturnat. Pasagerii, aduși în țară. O femeie va fi operată- FOTO, VIDEO

Înurma accidentului din Bulgaria, o persoanăa murit și alte șase au fost rănite grav, fiind aduse cu elicoptere în București și internate la Spitalul Floreasca.

Celelalte persoane care se aflau în autocarul implicat în accident au fost aduse în țarăcu un alt autocar, pus la dispoziție de firma transportatoare. Dupăce au ajuns în țară, 16 dintre acestea au mers, duminică, la Spitalul Universitar de UrgențăBucurești pentru investigații. Trei dintre acestea au fost internate, dintre care douăau rămas doar 24 de ore, pentru supraveghere și vor fi externate luni.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, din primele informații furnizate de autoritățile bulgare, autocarul nu a adaptat viteza la condițiile meteo și, într-o curbă, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat.

Sursa foto: MTI/TimisoaraStiri.ro

Comments

comments

About the Author