Ghid de personalizare a pernelor – Modele și culori din care puteți alege

Posted on mai 15 2024 - 4:25pm by petre

V-ați întrebat vreodată pentru ce piese decorative puteți opta, astfel încât locuința dumneavoastră să fie cât mai modernă? Cum să faceți ca încăperile din casă să aibă mai multă personalitate? Ei bine, dacă nu știți de unde să începeți iar inspirația v-a zburat, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează ne propunem să vă ajutăm pe această cale prin a vă vorbi despre pernele personalizate. Veți afla din ce modele puteți alege pentru locuința dumneavoastră și astfel, la final, veți reuși să aduceți un plus de culoare și modernism întregii case. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

 

Dacă vă doriți să vă surprindeți apropiații cu cele mai elegante alegeri în materie de textile, atunci ați nimerit unde trebuie. Pernele personalizate sunt o opțiune excepțională pentru readucerea strălucirii în casa dumneavoastră. Supranumite și perne decorative, aceste piese de decor reușesc să aducă o pată de culoarea în orice încăpere, dar și să vă ajute să vă relaxați după o zi grea de muncă. În continuare, vă vom enumera câteva idei pentru camera copilului, living și dormitor, ca dumneavoastră să vă inspirați și să puteți face alegerea perfectă. Așa că haideți să aflați ce opțiuni vă stau la dispoziție.

 

Începem cu camera copilului, oaza de liniște și relaxare a celui mic. Pentru aceasta puteți alege perne personalizate cu următoarele modele: supereroi, roboței, rachete sau mașinuțe pentru băieței, sau unicorni, prințese, ursuleți și inimioare pentru fetițe. Cât despre culori, paleta este una clasică și restrânsă: bleu, roz sau crem. În funcție de design-ul camerei mezinului dar și de preferințele sale personale, alegeți pernele potrivite în consecință. La final, veți vedea cum încăperea va prinde culoare și va ieși în evidență prin textilele moderne și trendy.

 

Trecem mai departe și ajungem la textilele pentru living. Aici întâlnim modele ceva mai elegante, cum ar fi cele abstracte sau geometrice. Cum livingul este una dintre cele mai importante camere dintr-o locuință, contează foarte mult să alegeți pernele în ton cu design-ul său. De exemplu, dacă ați ales un design interior de tip minimalist, atunci pernele personalizate cu model geometric se vor potrivi de minune. Sau dacă ați optat pentru stilul scandinav, puteți merge pe varianta abstractă. Tot ce contează este ca la final aspectul camerei să se întregească. Cât despre culori, aici aveți o paletă puțin mai ofertantă la dispoziție. Puteți alege din următoarele nuanțe: gri, maro, crem, verde sau culori accent precum roșu ori albastru. Fiți atent la potrivirea între nuanțe și la asortarea cu mobilierul și cu siguranță veți face o alegere bună.

 

Nu în ultimul rând, ne-a mai rămas să vă vorbim și despre dormitor. Spre deosebire de camera copilului, dormitorul adulților este ceva mai stilat și dispune de culori mai calme. Pe această cale, puteți alege pernele în nuanțe de gri deschis, alb, bleu, lila, verde pal sau bej. Acestea șase sunt cunoscute ca fiind culori clasice pentru dormitor, ce vă vor ajuta să vă odihniți pe deplin. Cât despre modele, le aveți la dispoziție pe următoarele: pe cele abstracte, pe cele cu steluțe, cu norișori sau cu flori. În funcție de preferințe și design-ul interior al dormitorului, optați pentru niște perne personalizate potrivite. Haideți să vă dăm și aici un exemplu. Dacă ați ales design-ul interior rustic pentru această încăpere, puteți alege perne în modele cu norișori sau flori, ce vor emana energia naturii cu fiecare ocazie. Ori, dacă ați optat pentru un design mai elegant precum cel scandinav, atunci steluțele sau modelele abstracte cu siguranță vă vor face dormitorul să iasă în evidență. Dacă vă lăsați imaginația să zboare, veți reuși să potriviți modelele la perfecție!

 

Acum că ați aflat tot ce era nevoie despre aceste textile folositoare, tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți nuanțele adecvate, în ton design-ul interior, ca să puteți crea cele mai fabuloase aranjamente. Tot ce contează este ca dumneavoastră să vă simțiți cât mai relaxat atunci când pășiți în încăperi și să dispuneți de un design ce va fi plăcut la ochi. Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că v-am inspirat cu sfaturile oferite. Pentru și mai multe idei de asortare, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping și redecorare plăcută!

Comments

comments

About the Author