Robert Turcescu, ex-iubitul Oanei Sârbu, recunoaște că fost ofițer acoperit și renunțăla emisiunea TV

Posted on sept. 21 2014 - 11:33pm by petre

Robert Turcescu, fostul iubit al Oanei Sârbu, a anunțat duminicăseară, în direct, căse simte împăcat și căde luni nu va mai realiza emisiunea „Sub semnul întrebării„, pe care o avea la un post tv din București, pânăcând judecătorii, la dispoziția cărora se pune, nu se vor pronunța cu privire la vinovăția sa, informeazăpublicație Gândul.

„Da, am fost lt -colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre ștatele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit”, a scris azi jurnalistul Robert Turcescu pe blogul personal. „Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor”, a mai scris acesta.

Postarea însoțităde copia ale unui livret militar cu fotografia lui (folosităîn promovarea emisiunii sale tv) și douăștate de platăa fost distribuităși pe contul personal de Facebook dând naștere la o dezbatere pe rețeaua de socializare. Jurnalistul a refuzat sărăspundăîntrebărilor postate de către utilizatorii rețelei și și-a ținut închis telefonul. Încursul serii a apărut la emisiunea Sorinei Matei, de la B1, unde a stat doar 20 de minute și a vorbit despre mântuire, Dumnezeu, judecatăși dreptate.

A refuzat săofere explicații suplimentare afirmând căse pune la dispoziția judecătorilor. „Nu vădau nicio explicație. Toate documentele le voi aduce în fața judecătorilor ca săse facălumină. Trebuie săse ajungăla un proces. De un singur lucru mărog la Dumnezeu acum: săam un judecător drept”.

Turcescu a susținut pe parcursul prezenței sale în emisiune cănu a fost șantajat și nici amenințat.

“Am căutat ani de zile pânăsăam puterea săscot asta la iveală. Mi-am dat seama căe necinstit fațăde Dumnezeu, de mine și de dumneavoastră, căe necinstit, cănu trebuie sămint, sămărturisesc, indiferent cât m-ar costa. Astăzi văspun, din momentul în care m-am decis săspun aceste lucruri, astăzi mai mult ca oricând sunt împăcat, am o stare de fericire, de bucurie, ca un om care a urcat un munte cu un rucsac de pietre în spate„, a declarat Robert Turcescu în emisiunea de la B1.

Cele mai importante declarații ale lui Robert Turcescu din emisiune:

– „Nu sunt niște așa-zise documente. Eu le-am pus astăzi pe blogul personal. E o mărturisire publică. Înceea ce privește documentele, sunt dispus, oricând voi fi chemat de organele de anchetăși de judecători, săspun adevărul despre ceea ce știu eu despre aceste lucruri. Nu sunt postate de altcineva. Sunt lucruri pe care mi le asum: eu le-am urcat pe blog, eu am scris lucrurile acelea. Sunt documente reale„

– „Anunț un singur lucru care e foarte important pentru mine: nu am trăit o eliberare mai mare, o sărbătoare mai mare, nu am auzit lucruri mai frumoase în sufletul meu decât astăzi dupăce m-am eliberat de povara asta. Mi-am dat seama căe necinstiti fațăde Dumnezeu, de mine, de familia mea, de voi toți, e necinstiit, nu pot săvămai mint, trebuie săspun, sămărturisesc, indiferent ce m-ar costa asta. Din momentul în care m-am decis săpublic aceste documente. Mi le asum. Astăzi sunt împăcat, am o stare de fericire, de bucurie. Am scris acolo căcer iertare. Le cer iertare tuturor celor care aceastăpovarăa mea îi încurcă. Le spun sămăjudece drept, dar dacăle-am greșit, le cer iertare„.

– „De mâine (n.r. luni) nu voi mai face aceastăemisiune. Știu că, în contextul actual, pânăce un judecător va spune dacăam greșit sau nu, nu am tăria sămămai înfățișez public. Le doresc tuturor sătrăiascăun astfel de moment de eliberare, sătrăiascăsentimentul acesta, al faptului căfăcând așa, asta este calea cea dreaptă. Am trecut prin clipe chinuitoare, în momtul acela mădădeam de ceasul morții pentru cănu mai puteam săvin sădiscutăm de ofițerul acoperit. Eram în fața voastrăun nimeni, un ins care mințea. Se asta am decis sămăeliberez. Fiecare are o cale în a face lucrurile. Sfârșitul nu e aici„.

– ÃŽntrebat de către moderatoare cine este Robert Turcescu, acesta a răspuns: „Robert Turcescu numai Dumnezeu știe cine este, iar în aceastăspețănumai judecătorii știu cine este. Măpun la dispoziția lor pentru a face un proces corect”.

sursa: Gandul . info

foto: Realitatea . net

Comments

comments

About the Author