Timișorenii sunt așteptați cu valuri de bere proaspătăși multădistracție la Serbările Timișoreana

Posted on iun. 4 2015 - 6:52pm by petre

Înperioada 5 – 7 iunie 2015, timișorenii sunt asteptati in parcarea Iulius Mall sa savureze o bere proaspata adusa direct din fabrica. Aici se vor bucura de muzica buna si de multe surprize.

Vineri seara, începând cu ora 18:00, amatorii de distracție vor putea urmări un spectacol de muzicăși dans oferit de Ansamblul Folcloric Timișul. Ziua de 5 iunie se va incheia cu un concert Mihai Mărgineanu, care ne invităla o searăcu folk și bere proaspătă. In cea de-a doua zi a Serbarilor Timisoreana, sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 21:00, pe scena Serbarilor va urca Zeljko Joksimovic, care a reprezentat Serbia la Concursul Muzical Eurovision 2014, câștigând locul al treilea. Serbarile Timisoareana

Deja o traditie pentru acest eveniment, Serbările Timișoreana vor fi încheiate de trupa Cargo, care va cânta duminică, 7 iunie, de la ora 21:30, intr- un spectacol incendiar ce marcheaza 30 de ani de existenta pentru trupa rock timisoreana. In deschiderea concertului Cargo, va concerta trupa maghiara Kiss Forever – Tribute for Kiss.

Timisorenii sunt asteptati in fiecare zi, incepand cu ora 12:00, in parcarea de la Iulius Mall unde vor avea parte de multe surprize, jocuri si concursuri marca Timisoreana. La fiecare bere Timișoreana cumpărată, toti participantii la Serbari care au trecut de varsta majoratului, vor primi câte un „taler„.

In concursurile organizate in timpul celor 3 zile de Serbari, timișorenii vor putea „licita„ cu acesti „taleri„pentru a câștiga premii în bere, halbe Timisoreana si multe alte surprize , personalizate special pentru acest eveniment.

Despre Timișoreana

Fabricatăîncăde la 1718, berea Timișoreana aduce cu sine experiența și tradiția maeștrilor berari ce și-au lăsat amprenta peste ani. Timișoreana s-a născut în cea mai veche fabricăde bere din România, fiind atestatăprintr-un act petiționar al magistratului orașului Timișoara, care dateazădin 1 ianuarie 1718.

De-a lungul timpului, gustul său inconfundabil a fost recunoscut de specialiști – distincții foarte vechi atestăacest lucru: bronz la expoziția din Budapesta (1855), argint la expoziția din Timișoara (1891) sau Grand Prix-ul expoziției din 1908.

Înultimii ani, Timișoreana a fost premiatăcu aur și distincția Champion Lager Trophy în 2007 și cu argint în 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanțădin lumea berii, iar la World Beer Championship în Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 și 2008).

Comments

comments

About the Author