Băile Herculane, Ibiza montanăa României! Special Guest Orchestra deschide cu un concert special noua terasăBelvedere

Posted on iun. 4 2015 - 11:44am by petre

Demersurile pentru a face din Băile Herculane un loc plin de culoare continuă. Vineri seară, stațiunea găzduiește un eveniment deosebit – Concertul Special Guest Orchestra.

Cei 11 membrii ai formației vin din proiecte muzicale diferite. Membrii Cargo, membrii band-ului de la Vocea României și instrumentiști ce au urcat pe scenăalături de Steve Vai, și-au dat întâlnire în acest minunat proiect muzical. Trei soliști, chitare, tobe, trombon, trompete, saxofon – un adevărat show ce urmeazăsărăsune mâine searăpe Valea Cernei.
Herculane party
„Ne concentrăm pe compoziții proprii – avem deja nouăpiese, chiar dacăam început prin a cânta coveruri, pe care le-am reorchestrat în stil propriu. Stilul abordat în noul proiect se apropie de Justin Timberlake, destul de puțin exploatat în România„, spune Cristi Pup, membru fondator al formației.

Concertul marcheazădeschiderea noii terase de varăBelvedere a hotelului Afrodita din Herculane, precum și a unui nou loc de joacăîn aer liber. Toate acestea făcând parte din demersurile hotelierilor și ale asociațiilor de a schimba imaginea stațiunii și de a aduce un suflu nou în ceea ce privește evenimentele și serviciile pe care turiști pot săle găseascăaici.

Toți cei dornici de distracție la munte, răsfăț și muzicăbunăsunt așteptați mâine searăla în Herculane pentru un party în aer liber cu multe surprize.

Comments

comments

About the Author