Timișoara redevine pentru trei zile Capitala Vinului! Vino la VinVest și poți câștiga greutatea ta în vin

Posted on mart. 31 2015 - 7:31pm by petre

Povestea de iubire dintre Timișoara și VINVEST continuă: Salonul International de Vinuri își va deschide pentru a 12-a oarăporțile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și AgriculturăTimiș în perioada 3-5 aprilie 2015, cu o săptămânăînaintea SĂƒrbătorilor Pascale ortodoxe.

Evenimentul atrage în fiecare an peste 300 specialiști din domeniul vitivinicol: producători și distribuitori de vin, utilaje de vinificație, accesorii de vin și material săditor, oenologi, somelieri și experți degustători, edituri dedicate literaturii de specialitate.VinVest1

Pe lângăproducătorii de vin, în acest an ne dorim sărevinăla Timisoara în număr cât mai mare producătorii și distribuitorii de utilaje și vițăde vie, având în vedere căMinisterul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a lansat Programul National de Sprijin al României în sectorul vitivinicol 2014-2018. Programul cuprinde normele metodologice privind condițiile de punere în aplicare a măsurii de restructurare/reconversie a plantațiilor viticole.

Tot în acest an va fi sărbătorităși cea de-a 10-a ediție a Concursului Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST, în perioada 1-2 aprilie 2015. Organizat în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România – singura autoritate îndreptățitășăjurizeze concursuri naționale în domeniu.
Pasionații de turism viticol vor avea posibilitatea sădescopere oferta oenoturisticăa cramelor: centre de degustare a vinului, meniuri sofisticate și spații de cazare, toate într-un peisaj de o frumusețe desăvârșită.

“Timișoara poate fi numităpe drept cuvânt Capitala Vinului: argumentul forte sunt cei 12 ani în care am organizat cu perseverențăVINVEST-ul. Acest lucru se datoreazăîn întregime specialiștilor din domeniu și jurnaliștilor care au susținut evenimentul, precum și numărului mare de vizitatori care au achiziționat cu entuziasm produsele expozanților. Noi, în calitate de organizatori, declarăm deschisăsărbătoarea dedicatăorașului care ne găzduiește și văinvităm la Timișoara cu ocazia Salonului Internațional de Vinuri.„ (Lucia Pîrvu, expert degustător)

Din fericire, acest eveniment se adreseazătuturor iubitorilor de vin, iar vizitatorii vor beneficia de un premiu consistent, cu o singurăcondiție, valabilăla fiecare ediție: cumperi bilet la VINVEST și poți câștiga greutatea ta în vin!

VinVest

Comments

comments

About the Author