Află propunerile în materie de fashion și lasă-te inspirat de noul catalog Enjoy Life al Iulius Town Timișoara!

Posted on mai 17 2024 - 2:32pm by petre

Pentru cei care se bucură de zilele de primăvară și vor să întâmpine vara cu entuziasm, brandurile din Iulius Town au pregătit sugestii interesante pentru completarea garderobei de sezon! Sezonul acesta se poartă relaxarea și stilul quiet luxury, iar catalogul fashion de la Iulius Town îți oferă inspirația de care ai nevoie pentru vacanțe reușite. 

Împreună cu fashion stylist-ul Lica Popescu am creat un guide-line pentru sezonul primăvară-vară 2024, cu piese vestimentare de la brandurile pe care le iubești. Catalogul cu outfit-uri, dar și câteva tips&tricks sunt disponibile online, iar video-ul inspirațional poate fi vizionat pe canalul Youtube Iulius Town Timișoara precum și pe paginile de social media Iulius Town.

Sezonul primăvară-vară 2024 își pune amprenta asupra unui amalgam de stiluri, de la eleganță nonconformistă la exuberanță vibrantă. Pe lângă ținutele monocrome, regăsim o explozie de culoare, cu nuanțe puternice și saturate care atrag privirile. De la galbenul solar și turcoazul vibrant, la portocaliul aprins și verdele smarald, paleta de culori pentru acest sezon se inspiră din natură și din optimismul regăsit. Combinările inedite și contrastante de culori vor fi la modă, încurajând expresivitatea și individualitatea. De asemenea, un outfit minimalist în alb poate fi o alegere chic și sofisticată.

Brandurile din Iulius Town te întâmpină cu opțiuni vestimentare comode și cu vibe-ul relaxat al serilor lungi de vară, petrecute în destinații de vacanță. Te poți bucura din plin de vremea de afară, alegând estetica minimalistă, cu accente retro, dar și cu elemente cool integrate în ținute de sezon, alegând propunerile vestimentare pe care le poți vizualiza accesând catalogul Enjoy Life și clipul video asociat catalogului.

Conturarea stilului personal poate fi o misiune dificilă, însă designerii vin cu piese vestimentare esențiale, versatile, dar și cu accesorii glam, ușor de integrat în ținutele tale. Rochiile, bluzele sau topurile diafane, în tonuri neutre, vor fi mereu în trend, iar Calvin KleinReserved și Guess sunt alegerile potrivite. Siluetele elegante, croiurile versatile, detaliile simple sau elaborate, sunt doar câteva dintre elementele care îți captează privirea atunci când vii la MangoMassimo DuttiPeek&CloppenburgU.S. Pollo Assn., Adidas. Mai poţi opta pentru un outfit complet de la Nike și Sport Guru. Nu uita să conferi lookului tău un aer twist care îți va aminti de zilele petrecute în vacanță sau de inspirația serilor de primăvară în compania prietenilor, alegând articole de la brandurile Tommy HilfigerMotiviZaraNissa și Liu Jo. Completează apoi ținutele cu accesorii de la Il PassoSwarovskiParfois sau Opticris și note de parfum de la Obsentum.

Îmbrățișează stilul modei quiet luxury și inspiră-te din propunerile catalogului online pregătit de Iulius Town!

Comments

comments

About the Author