Românii care au îngrozit Anglia – au sechestrat și violat o femeie timp de 11 ore

Posted on feb. 5 2022 - 8:47am by petre

Trei români din Anglia au sechestrat o femeie și, timp de 11 ore, au supus-o la chinuri inimaginabile.

Adrian Voicu (31 de ani), Sandokan Pachiu (40 de ani) și Constantin Dumitru (24 de ani) au sechestrat o femeie 11 ore, timp în care au violat-o pe rând și au supus-o la chinuri inimaginabile. Scenele de groază au avut loc anul trecut, în orășelul Leigh din Marea Britanie.

Potrivit BBC News, femeia de 44 de ani aștepta în fața unui adăpost pentru persoanele fără locuințe când a fost ademenită ce unul dintre bărbați. Adrian Voicu s-a apropiat de ea și, sub pretextul că îi va oferi o băutură caldă și ceva de mâncare, bărbatul a atras-o într-un apartament aflat într-un imobil aflat de cealaltă parte a drumului.

Cu câteva clipe mai devreme, Pachiu și Dumitru intraseră deja în locuința respectivă.

 

Femeia a fost sechestrată 11 ore și violată pe rând de cei trei români
În urma insistențelor lui Voicu, femeia de 44 de ani a acceptat invitația, fără să bănuiască ce ar putea urma. Doar că, spune Poliția din Greater Manchester, pupă ce a intrat în apartamentul bărbaților, ușa a fost încuiată în urma ei, rămânând captivă mai bine de 11 ore, timp în care a fost violată de cei trei indivizi. După ce a scăpat din mâinile bărbaților, femeia a alertat poliția.

 

Cei trei au fost identificați, arestați, iar marți și-au primit pedepsele. Voicu a fost condamnat la 13 ani de închisoare, în timp ce Pachiu și Dumitru au primit 11 ani și jumătate după gratii.

Sergentul Eleanor Campbell a declarat că „victima a fost abuzată într-unul dintre cele mai rele moduri”.

Comments

comments

About the Author