Răsturnare în cazul care a şocat România: sora lui Gheorghe Dincă nu crede că fratele ei este ucigaşul

Posted on iul. 30 2019 - 10:35pm by petre

Răsturnare în cazul care a şocat România: sora lui Gheorghe Dincă nu crede că fratele ei este ucigaşul

Femeia explică motivele pentru care el ar fi ales să recunoască faptele pe care nu le-ar fi făcut în realitate.

Ancheta în cazul tinerelor răpite şi apoi omorâte continuă, dar nu toată lumea este de acord că Gheorghe Dincă este criminalul. Ioana Bărbulescu, sora vitregă a acestuia, este convinsă că fratele ei nu are nicio legătură cu crimele.

Sora lui Gheorghe Dincă nu crede că fratele ei este ucigaşul fetelor din Caracal
Ioana Bărbulescu a vorbit pentru Libertatea despre situaţia bărbatului de 66 de ani, care este principalul suspect în dosarul crimelor din Olt.

„Am şi plâns, nu mai am poftă nici să mai mănânc. Eu nu cred că a făcut aşa ceva. Şi el are copii. Dar a mărturisit. Cred că a spus-o că i s-a urât. Să se termine odată cu mine, să nu mă mai poarte de colo, colo… Şi nu ştiu, s-ar putea acuma să se fi îmbolnăvit ceva, că vă daţi seama, atâta singurătate… O viaţă întreagă cât a trăit acolo, singur, singur. Copiii nu au mai venit, ea (n.red. – soţia) nici atât. Sunt ani de zile de când stă aşa. Îmi pare rău de el, că se distruge şi el, cu atâta suferinţă. Vă zisei, singurătatea asta nu i-a prins bine, sub nici o formă. Adevărul ăsta e: singurătatea e cea mai grea boală. Nici pentru el nu a fost uşor. Eu îl cred”, a spus Ioana Bărbulescu pentru Libertatea.

Comments

comments

About the Author