Nunta care a uimit România – ce amenzi au dat polițiștii

Posted on mai 12 2024 - 7:30pm by petre

Celebra comună Buzescu din Teleorman este din nou în centrul atenţiei, după o nuntă cu alai, care a blocat un drum european. Nuntaşii au scos în stradă tot ce au avut mai scump şi mai extravagant.

Maşini de sute de mii de euro, rochia miresei, dar şi mâncarea şi băutura care urmau să ajungă pe masa invitaţilor.

„Cei doi organizatori, bărbaţi, au fost sancţionaţi contravenţional conform OG nr 43/1997 R privind regimul juridic al drumurilor cu câte 6.000 de lei fiecare”, a precizat duminică IPJ Teleorman. Tot în cursul zilei de duminică, atunci când în mass-media au apărut imagini şi informaţii despre ce s-a întâmplat la Buzeşti, IPJ Teleorman a precizat că a deschis un dosar penal şi face cercetări pentru blocarea sau îngreunarea circulaţiei. „În ziua de 10 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru blocarea sau îngreunarea circulaţiei”, a susţinut IPJ Teleorman. Poliţia a informat că a fost prezentă în zona unde a avut loc evenimentul, dar „nu pentru a a facilita deplasarea cortegiului”, ci pentru a asigura ordinea şi liniştea publică, precum şi fluidizarea circulaţiei.

 

 

Poliţiştii nu au fost deloc impresionaţi. Au deschis un dosar penal şi au împărţit amenzi.

poliţiştii din Teleorman după nunta cu alai care a blocat circulaţia nu depăşesc preţul unui coş cu fructe. Cât plătesc cei doi socri.

Celebra comună Buzescu din Teleorman este din nou în centrul atenţiei, după o nuntă cu alai, care a blocat un drum european. Nuntaşii au scos în stradă tot ce au avut mai scump şi mai extravagant. Maşini de sute de mii de euro, rochia miresei, dar şi mâncarea şi băutura care urmau să ajungă pe masa invitaţilor. Poliţiştii nu au fost deloc impresionaţi. Au deschis un dosar penal şi au împărţit amenzi.

 

Sunt imagini filmate în comuna Buzescu din Teleorman, pe drumul european care leagă Alexandria de Roşiori. Ore în şir circulaţia a încremenit. A fost nuntă mare în cea mai bogată familie din comuna cu palate. Mirele este nepotul lui Dan Finuţu, vestit în Teleorman pentru că şi-a ridicat o casă-monument, copie fidelă după judecătoria din Caracal, pe care şi-a scris şi numele. Pe ritm de manele, mirele deschide alaiul de nuntaşi. Şoferul îl plimbă la volanul unui Rolls Roys decapotabil, care costă în jur de 350.000 de euro. Ţine strâns rochia miresei, aşezată pe un manechin de plastic. Trena, care depăşeşte lungimea bolidului, e ţinută de câţiva tineri care merg pe jos în spatele limuzinei.

 

 

Comments

comments

About the Author