Pentru doar 12 lei te poți iubi cu fantome, la mansardă! Mari reduceri pentru elevi, studenți și pensionari

Posted on iun. 8 2016 - 11:56pm by petre

Spectacolul cu piesa „Frați de cruce„, scrisăși regizatăde Liviu Lucaci are premiera miercuri, 8 iunie, de la ora 19:00, în Sala Studio, la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely„ din Timișoara. Următoarea reprezentație va putea fi urmărităjoi, 9 iunie, de la aceeași oră. Spectacolul este tradus în limba romînă.Afis Frati de cruce3 mic

„«Frați de cruce» este jucat în premierăabsolutăîn limba maghiară. E ca și cum ai avea un copil care din naștere vorbește o limbăstrăină. ÃŽnveți de la el în aceeași măsurăîn care învațăși el de la tine„ afirmăLiviu Lucaci, a cărui piesăa fost nominalizatăla Gala Uniter pentru titlul de cea mai bunăpiesăa anului 2011.

„Textul vorbește despre dragostea care se luptăsărăzbeascăîn încleștarea cu povara istoriei. O poveste cu fantome și multăiubire, desfășuratăîntr-o mansardăa unei case vechi din București„, detaliazăregizorul. Liviu Lucaci este actor la Teatrul Național din București, scriitor și profesor de arta actorului la UNATC.

LÅ‘rincz Rita joacărolul Verei, iar Molnos András Csaba este Luca, un cuplu de îndrăgostiți ce fac o scurtăvizităîn trecutul familiilor lor înainte de a pune ei înșiși temeliile uneia noi. Scenografia a fost realizatăde Rodica Elena Știrbu, ilustrația muzicalăîi aparține lui Bogdan Muscalu, iar Baczó Tünde a coordonat mișcarea scenică.

Biletele la reprezentația de joi pot fi achiziționate de la casieria de pe strada Alba Iulia nr.2 de luni pânăvineri, între orele 16 și 19 și costă12 lei. Elevii, studenții și pensionarii plătesc 6 lei.

Comments

comments

About the Author