Patrimoniul sub reflectoare – lumi paralele la MNaB din Timișoara

Posted on sept. 10 2023 - 5:27pm by petre

Pentru toți iubitorii de istorie și dornici să afle mai multe despre orașul Timișoara, luna aceasta, până pe 01 octombrie 2023, expoziția 𝙋𝙖𝙩𝙧𝙞𝙢𝙤𝙣𝙞𝙪𝙡 𝙨𝙪𝙗 𝙧𝙚𝙛𝙡𝙚𝙘𝙩𝙤𝙖𝙧𝙚 – „𝙇𝙪𝙢𝙞 𝙋𝙖𝙧𝙖𝙡𝙚𝙡𝙚” este deschisă pentru vizite!

Vino și lasă-te curpins de o experiență imersivă unică cu ajutorul digitalului și vizitează Timișoara virtual, cu ajutorul realității virtuale. Navighează pe Bega fără a părăsi sălile Muzeului și bucură-te de priveliștea orașului nostru!

👉🏻

De asemenea, în 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗱𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮̆, respectic în datele de 𝟭𝟬, 𝟭𝟳, 𝟮𝟰 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝘀̦𝗶 𝟬𝟭 𝗼𝗰𝘁𝗼𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟭:𝟬𝟬, vizitatorii au posibilitatea să se bucure de un tur ghidat realizat de muzeologul Marius Cornea, care să-i poarte înapoi în timp! Nu rata ultimele săptămâni în care mai poți vizita!

Mai multe informații: https://fb.me/e/4MqmszaX4

Expoziția poate fi vizitată totuși de miercuri până duminică, între orele 10:00-18:00 la mansarda B2 a Bastionului Maria Theresia, parte a proiectului Spotlight Heritage Timișoara, din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”.

Aplicația de mobil poate fi descarcată accesând link-urile de mai jos
📱 Android: https://is.gd/SjiIgv
📱 iOS: https://is.gd/y6JxeV

————————–
Spotlight Heritage Timișoara/Patrimoniul sub reflectoare este o inițiativă culturală digitală a Universității Politehnica Timișoara realizată în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, parte a Programului Cultural Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii. Proiect cultural co-finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, Consiliul Județean Timiș, Ministerul Culturii, EEA and Norway Grants.

 

Comments

comments

About the Author