Lepa Brena, Andra, 3SudEst, Brenciu și super vedete la festivalul din Banat care își propune să ajungă ca Untold și Neversea

Posted on iun. 12 2022 - 8:21pm by petre

După prima ediție a Balkan Fest din 2019, manifestarea a luat o pauză din cauza pandemiei, dar va fi reluată vara aceasta la Berzasca, în Clisura Dunării.

„Este unic în România, cu interpreți de cea mai mare valoare de pe ambele maluri ale Dunării, programat în perioada 15-17 iulie 2022. Pregătim un teren în apropierea Dunării, la Berzasca, cu o suprafață echivalentă a trei stadioane de fotbal“  a declarat pentru Reper24, primarul comunei din Clisura Dunării, Petru Furdui.

La fel ca și la prima ediție, acțiunea este una privată, administrația locală asigurând doar suportul logistic al acțiunii. „Turismul la Berzasca începe să dea roade. Viitoarea stațiune turistică a pregătit evenimentul care să marcheze declararea comunei ca și stațiune turistică“, a mai precizat edilul Petru Furdui.

 

După prima ediție a Balkan Fest din 2019, manifestarea a luat o pauză din cauza pandemiei, dar va fi reluată vara aceasta la Berzasca, în Clisura Dunării.

„Este unic în România, cu interpreți de cea mai mare valoare de pe ambele maluri ale Dunării, programat în perioada 15-17 iulie 2022. Pregătim un teren în apropierea Dunării, la Berzasca, cu o suprafață echivalentă a trei stadioane de fotbal“ a declarat pentru Reper24, primarul comunei din Clisura Dunării, Petru Furdui.

La fel ca și la prima ediție, acțiunea este una privată, administrația locală asigurând doar suportul logistic al acțiunii. „Turismul la Berzasca începe să dea roade. Viitoarea stațiune turistică a pregătit evenimentul care să marcheze declararea comunei ca și stațiune turistică“, a mai precizat edilul Petru Furdui.

 

Imaginile sunt selectate din cadrul primei ediții a Balkan Fest desfășurată tot la Berzasca în 2019. Primarul din Berzasca este convins că în câțiva ani acest eveniment va bate Untold și Neversea.

Printre artiștii care au confirmat deja prezența la ediția din 2022 a Balkan Fest se numără nume consacrate de pe ambele maluri ale Dunării, precum: Horia Brenciu, Theo Rose, Elena Gheorghe, Jean de la Craiova, Andra, 3 Sud Est, Mahala Rai Banda, Oana Radu, Deian Petrovici și Lepa Brena din Serbia.

Se estimează că vor fi prezenți peste 20 de mii de spectatori, potrivit colegilor de la Reper24.ro

Comments

comments

About the Author