Amenajarea livingului în 2024. Vezi cele mai noi tendințe! 

Posted on mai 20 2024 - 10:20pm by petre

Amenajarea locuinței înseamnă mai mult decât achiziționarea de mobilier și accesorii pentru casă. Trebuie să faci alegeri inspirate, care să țină seama de tendințele în domeniul designului interior, dar și de preferințele tale și de specificul fiecărei camere. Iată care sunt recomandările specialiștilor, pentru decorarea livingului în anul 2024:

Materiale sustenabile și piese artizanale 

Se observă o preferință puternică pentru utilizarea materialelor sustenabile, cum ar fi pluta și lemnul reciclat, împreună cu o apreciere crescută pentru decorurile și obiectele artizanale. Aceasta reflectă o schimbare mai largă în societate, către sustenabilitate și individualitate în design. Ca să fii în trend, alege piese de mobilier de la retaileri specializați în soluții de amenajare moderne, ce folosesc materiale ecologice, texturi naturale și metode de producție cu impact minim asupra mediului.

Poți să achiziționezi mobilă în rate fără dobândă*, cu ajutorul cardului de cumpărături CardAvantaj. Astfel, ai acces la cele mai noi soluții de mobilier și accesorii pentru living, disponibile în magazine fizice și online din rețeaua de parteneri CardAvantaj: Mobexpert, Elvila, JYSK, Casa Rusu, LEMS, Modela, Euromobila, Naturlich, Regency ș.a.

Culoare și creativitate în amenajarea livingului 

Lemnăria vopsită în culori vii și decorurile din sticlă multicoloră revin în tendințe, mai ales că 2024 este anul culorii Peach Fuzz, o nuanță veselă și luminoasă. Joacă-te cu mixuri de tonuri și texturi, pentru amenajarea unui living confortabil și original!

Combină nuanțele neutre de gri și bej cu accente vii de galben, verde sau albastru. Vei obține un design elegant, aerisit, plin de energie și vitalitate. Pentru un plus de creativitate, realizează un colaj de tapet, cu imprimeuri inedite.

Spații flexibile și multifuncționale 

În anul 2024, livingurile devin mai adaptabile și multifuncționale, în concordanță cu stilul de viață ce îmbină în mod fluid munca remote și entertainmentul digital. Se pune accent pe amenajări interioare ce permit treceri rapide de la o zonă casual de relaxare, la un spațiu mai formal sau orientat către activități profesionale. Alege mobilier inteligent și soluții de depozitare integrate.

Conceptul de open space este un alt aliat important în crearea unui mediu de viață flexibil și multifuncțional. Acesta permite o mai bună circulație a luminii naturale și oferă sentimentul unui spațiu mai mare. De asemenea, încurajează interacțiunea socială și facilitează adaptarea spațiului la diverse activități.

Integrarea tehnologiilor digitale în amenajarea livingului 

Tehnologia reprezintă o constantă a designului de living pentru anul 2024. Se remarcă interesul pentru iluminatul automatizat, controlul inteligent al temperaturii și sisteme inovatoare, proiectate să ofere siguranță, confort și divertisment.

Există canapele cu porturi de încărcare USB, mese de cafea cu ecrane tactile incorporate și rafturi de cărți cu iluminare LED. Aceste piese mobilier inteligent nu doar îmbunătățesc funcționalitatea unui spațiu, dar adaugă și elemente de design modern. Amenajarea unui living în stil smart house include televizor cu ecran plat, sistem  de sunet surround, consolă de jocuri și proiectoare.

Inspiră-te din tendințele pentru 2024 și amenajează un living modern, confortabil, original, așa cum îți dorești! Ai la dispoziție achiziții în rate cu dobândă zero*, la sute de produse și servicii pentru casă și grădină. Folosește-ți cardul de cumpărături CardAvantaj și achiziționează inteligent toate lucrurile de care ai nevoie în locuința ta!

 

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

Comments

comments

About the Author