Casa ororilor la Timișoara! Trei copilași, frați, abuzați sexual și violați ani de zile de familia care i-a luat în plasament

Posted on mai 7 2021 - 10:06pm by petre

Poveste cutremurătoare în Timișoara!

Magistrații au decis să mențină starea de arest pentru o familie întreagă – soț, sotie și fiul celor doi – care ar fi abuzat trei frați, luați în plasament.

Timp de trei ani, copiii au trecut prin orori greu de descris în cuvinte.

Au fost bătuți, abuzați sexual și violați de cei trei membrii ai familiei. Plângerea penală a fost depusă de Protecția Copilului, la sfârșitul anului trecut.

Roxana Tivadar, corespondent Pro TV: „În arest sunt acum asistenta maternală – o femeie de 51 de ani, soțul ei, și fiul celor doi, în vârstă de 37 de ani. Luaseră în plasament trei frați, un băiat și doua fetițe, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

La ședințele de terapie, specialiștii de acolo au realizat că ceva nu este în regula cu ei.

Așa că au fost mutați în altă familie. Apoi, treptat, i-au făcut pe copii să prindă încredere și să povestească tot coșmarul prin care au trecut. Așa s-a aflat că erau puși să poarte urzici în lenjeria intimă și că în familie exista o unealtă specială cu care erau bătuți. Iar cele doua fetițe, au povestit cum au fost violate și abuzate sexual de cei doi bărbați din familie.

Locuința familiei a fost percheziționată, iar cei trei sunt de câteva luni arestați. Sunt urmăriți penal, în vreme ce minorii se afla sub protecție și primesc consiliere.

Procurorii cer acum cele mai aspre pedepse pentru toți cei trei membrii ai familiei, acuzați de aceste orori”.

sursae: ProTV

Comments

comments

About the Author