Împușcat în cap la o partidă ilegală de vânătoare

Posted on mai 7 2021 - 6:29pm by petre

Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT în cap la vânătoare!

Un bărbat din Bihor a fost împuşcat în cap în timp ce se afla la vânătoare. La faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD.

Un bărbat care a fost împuşcat accidental în cap la o partidă de vânătoare. Persoana care a sunat la 112 spunea că trăieşte şi respiră.

Pacientul a ajuns în stare critică la Unitatea de primiri Urgenţe din Spitalul Clinic judeţean Oradea de unde, după investigaţiile de specialitate, a fost dus imediat în sala de operaţie.

„Pacientul a ajuns în comă, în stare critică. Prezintă o plagă împuşcată craniană frontală, traumatism cranio cerebral sever. A intrat în operaţie la Secţia de Neurochirurgie”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU Bihor, dr. Alexandru Mateoc, pentru presa locală.

Partida de vânătoare din judeţul Bihor la care un bărbat de 46 de ani a fost împuşcat accidental în cap era neautorizată, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

„În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Beiuş împreună cu poliţiştii Serviciului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor s-a constatat că evenimentul s-a produs pe un fond de vânătoare pe care se desfăşura o partidă de vânătoare neautorizată, în cadrul căreia un bărbat de 46 de ani, din localitatea Meziad, judeţul Bihor, ar fi fost împuşcat accidental, în zona capului, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Remetea, judeţul Bihor. Cei doi bărbaţi erau deţinători legali de arme de vânătoare”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Bihor.

Comments

comments

About the Author