Bossul italian al Enel din România s-a aruncat de pe clădirea companiei

Posted on nov. 27 2014 - 8:06pm by petre

Directorul general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, în vârstăde 42 de ani, a murit, joi, dupăce s-a aruncat de pe clădirea companiei, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală.matteo-cassani (2) (721x482)

O ambulanțăcare trecea prin zonăși mergea la un alt caz a fost solicitatăsăoprească, însăechipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe Cassani.

Potrivit reprezentanților ambulanței, Matteo Cassani a decedat la impactul cu solul.

Matteo Cassani avea 42 de ani și era directorul general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Polițiști de la Serviciul Omoruri și criminaliști fac cercetare la fața locului și vor audia mai multe persoane în cadrul anchetei. Zona din fața clădirii Enel a fost izolată, pentru ca anchetatorii săpoatăridica probe.

Trupul neînsuflețit al lui Matteo Cassani va fi dus la Institutul Național de MedicinăLegalăpentru efectuarea necropsiei.

Cine a fost Matteo Cassani

Matteo Cassani, fostul director general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia, care a murit joi dupăce s-a aruncat de pe clădirea Enel din București, avea 42 de ani, fiind stabilit în România de mai bine de 10 ani.

Enel: Cassani era un excelent și respectat profesionist; nu știm circumstanțele accidentului

Compania Enel România informeazăcănu cunoaștele circumstanțele „accidentului” în care și-a pierdut viața directorul Matteo Cassani și precizeazădespre acesta căera un excelent profesionist și un om respectat de toți colegii și apreciat de clienți și de întreaga comunitate de business.

„Nu cunoaștem circumstanțele acestui accident. O investigație a autorităților este în curs de derulare”, se aratăîntr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Înacelași comunicat, Enel România precizeazăcăMatteo Cassani a fost „un excelent profesionist, care lucra de zece ani în România, ocupând diverse poziții de conducere în cadrul companiei noastre”, și „un om respectat de toți colegii și apreciat de clienți și de întreaga comunitate de business”.

Compania mai informeazăcăprioritatea sa în acest moment este săfie alături de familia lui Cassani și colaboratorii săi apropiați. „Sperăm ca întreaga presăsărespecte intimitatea persoanei implicate și sănu speculeze pe acest eveniment nefericit”, se mai menționeazăîn comunicat.

Comments

comments

About the Author