Restricții de trafic la Timișoara de Ziua Naționalăa României și în ziua repetiției pentru parada militară

Posted on nov. 28 2014 - 12:58pm by petre

Încontextul paradei militare organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, Serviciul Rutier Timiș va dispune măsuri specifice din competențăîn sensul fluidizării și restricționării traficului rutier.

Astfel, pentru asigurarea unui trafic rutier fluent și în condiții de siguranță, având în vedere efectuarea antrenamentului general de sâmbătă, 29 noiembrie a.c., precum și a paradei militare de duminică, 01 decembrie a.c., se vor impune restricții de trafic dupăcum urmează:

Circulația autovehiculelor va fi restricționatăastfel:

29.11.2014 între orele 09:30 – 11:30 pe străzile Mocioni, Melentie Draghici (Industria Lânii), Dimitrie Gusti, Hector, Filipescu și bulevardul Revoluției (doar sensul dinspre Podul Decebal spre Continental)

01.12.2014 între orele 09:00 – 13:00, pe străzile Mocioni, Melentie Draghici (Industria Lânii), Dimitrie Gusti, Hector, Filipescu și bulevardul Revoluției (cât și a tramvaielor 11.30-12.30).

Totodată, în zilele de 29 noiembrie a.c. și 01 decembrie a.c., în intervalul orar 08:00 – 13:00 se interzic opririle/staționările pe bulevardul Take Ionescu (sectorul de drum de la intersecția cu strada Dimitrie Gusti pânăla intersecția cu strada Badea Cârțan), bulevardul Revoluției (sectorul de drum de la intersecția cu strada Mocioni pânăla intersecția cu strada Hector), Mocioni, Splaiul Protopop M.Drăghici, strada H. Coandă.

Poliția solicităconducătorilor auto săevite deplasarea în zona de desfășurare a evenimentului, săcircule cu maximăatenție,  sănu parcheze autovehiculele în apropierea zonelor restricționate pentru circulație.

Comments

comments

About the Author