BEGA BULEVARD, sărbătoarea canalului Bega la cea de-a unsprezecea ediție

Posted on aug. 24 2018 - 8:58am by petre

Primăria Municipiului Timişoara va organiza, în perioada 7 – 9 septembrie 2018, a unsprezecea ediție a festivalului „Bega Bulevard”, între Podul Mihai Viteazul (Mitropolit Andrei Şaguna) şi Podul Maria (Traian).
Încă de la prima ediţie, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidenţă Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic şi va concentra, pe parcursul celor trei zile, activităţi culturale şi de divertisment.
Ce oferă cu titlu de noutate ediția din acest an? Pentru toți cei care nu au reușit să viziteze până acum Parcul Alpinet, recent reabilitat, Bega Bulevard va fi, cu siguranță, momentul oportun pentru a se familizariza cu un cadru natural minunat.
De asemenea, parada ambarcațiunilor aduce la start atât sportul de performanță timișorean, cât și transportul public pe apă cu ajutorul vaporetto. Atelierele pentru copii , jocurile demonstrative, concertele dar și demonstrațiile pe apă ale SALVO vor constitui puncte de interes major pentru cei dornici de relaxare.
Dacă concertele sunt programate a se derula în 7 și 8 septembrie, timişorenii vor putea participa duminică, 9 septembrie, de la ora 17 la concursul tradiţional al răţuştelor din plastic, organizat de Rotaract Club Timişoara în parteneriat cu Clubul Rotary Timişoara, Interact Timișoara și cluburile Rotaract din oraș.
Detaliile cu privire la artiștii ce vor onora acest eveniment și la succesiunea momentelor artistice și de animație vor fi furnizate în cursul săptămânii următoare.

Comments

comments

About the Author