A fost lansat Huawei P30, cel mai nou smartphone al companiei – aspect, performanțe și prețuri

Posted on mart. 27 2019 - 4:39pm by petre

Huawei a lansat cele mai recente smartphone-uri de ultimă generație, cu numele P30, compania concentrându-se pe performanțele camerelor, despre pe care seful diviziei de profil a companiei, Richard Yu, a declarat că a deschis un nou capitol în fotografia mobilă.

În timpul evenimentui de lansare de la Paris, Yu a declarat că noua tehnologie de senzori de imagine permite o creltere cu 40% a calității imaginilor față de dispozitivele anterioare.

Versiunea Pro a telefonului are patru camere în spate spate, inclusiv una care se pretinde a fi cea mai puternică cameră telefoto disponibilă într-un smartphone, cu un zoom de… 50 x.

Modelul standard, P30, vine cu trei camere pe spatele dispozitivului. Ambele modele sunt echipate cu o cameră principală de 40MP.

Yu a declarat că Huawei „sparge granița distanței” cu lentilele sale și se bazează, de asemenea, pe caracteristicile de inteligență artificială. P30 îmbunătățește de asemenea camera frontală, în comparație cu cea de pe Mate 20.

Huawei a prezentat în mod demonstrativ un număr de imagini realizate cu telefonul P30 comparativ cu telefoanele emblematice ale momentului, pentru a ilustra diferențele, inclusiv imagini ale luminilor nordice și alte scene ale cerului de noapte.

În afară de îmbunătățirile aduse camerei foto, Yu a declarat că noile telefoane de vârf au baterii mai mari și o serie de upgrade-uri software. Încărcarea inversă, prezentă pentru prima oară pe modelul Mate 20, a fost extinsă pentru a încărca alte dispozitive, inclusiv periuțele de dinți electrice.

Ambele telefoane vin în cinci culori: Aurora, Amber Sunrise, Negru, Breathing Crystal și White Pearl.

P30 standard are un ecran de 6,1 inci și va costa 799 EUR cu 128 GB de memorie. Modelul Pro are un ecran de 6,47 inci, la prețul de 999 € cu 128GB, € 1,099 (256GB) și € 1,249 (512GB).

Lansarea P30 vine la aproape șase luni de la apariția modelelor Huawei Mate 20 și la o lună după ce Huawei a prezentat noul dispozitiv pliabil Mate X în ajunul MWC19 Barcelona.
În timpul evenimentului de lansare a modelelor P30 ale companiei Huawei, au existat și numeroase referințe la Mate X, compania reiterând intenția de a fi unul dintre principalii jucători în piața pliabilă.

Comments

comments

About the Author