Rețeaua Orange, căzută în mai multe județe – explicația companiei

Posted on mart. 27 2019 - 5:06pm by petre

Compania telecom Orange anunţă, într-o postare pe Facebook, sectionări multiple ale reţelei de fibră optică, motiv pentru care clienţii întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date. Mai mulţi clienţi ai reţelei de telefonie mobilă Orange au reclamat că nu au semnal pe telefoane în acest moment, nu pot accesa internetul şi nici aplicaţiile dezvoltate de companie. Probleme au fost semnalate în mai multe judeţe.

UPDATE 16.30 Orange: Au fost trei secţionări ale reţelei de fibră optică, în Transilvania şi în Banat

Secţionarea cablurilor de fibră optică a avut loc în Transilvania şi în Banat, în trei zone diferite, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale din compania Orange.

„În prezent investigăm, nu ştim dacă au fost lucrări publice sau altceva”, au precizat sursele citate.

Orange a anunţat iniţial, într-o postare pe Facebook, sectionări multiple ale reţelei de fibră optică, motiv pentru care clienţii întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date.

„Salut, momentan, o parte dintre clienţii noştri întampină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicatiilor Orange. Aceasta situaţie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati”, arată compania.

Probleme au fost semnalate în Bucureşti, dar şi în judeţe precum Arad, Timiș, Sibiu sau Vâlcea.

Comments

comments

About the Author