Ziua Mondială a Mediului, marcată printr-o Pedalare ECO organizată de ADID Timiș, OIREP-urile partenere

Posted on iun. 14 2023 - 2:08pm by petre

Ziua Mondială a Mediului a fost marcată prin evenimentul Pedalare ECO!, prin caresunt promovate valori precum mișcarea, socializarea și activități educative șiinformative despre separarea corectă a deșeurilor și reciclare.

Evenimentul Pedalare ECO!, organizat de ADID Timiș, OIREP-urile partenere (CleanRecycle, Ecologic 3rR Ambalaje, Reciclad Or, Fepra Epr, Eco Synergy, GreenpointManagement, Financiar Recycling, Marathon Epr Group, Ecorep Group), în colaborarecu Lions Dinamic Plus Timișoara care se află la a II-a ediției a atras și în acest an zecide participanți.

Participanții s-au relaxat, pedalând pe bicicletele proprii, pe pista de biciclete până laLivadă, în Sânmihaiu Român.

Acolo au avut ocazia să participe la activități educative, prin care au aflat cum se separăcorect deșeurile, ce este reciclarea și cum pot contribui la protejarea mediului.

,,Am avut parte de vreme bună, participanți dornici de mișcare fără poluare și activitățieducative.

Ne dorim ca, prin activitățile de informare-conștientizare pe care le realizăm,cetățenii să conștientizeze importanța protejării mediului, sortării corecte a deșeurile șiîn final, adoptarea unui comportament responsabil cu mediul.,, –

transmit reprezentanțiiADID Timiș.Ziua Mondială a Mediului a fost stabilită de Adunarea Generală a ONU, în anul 1972,cu prilejul Conferinței de la Stockholm privind Mediul și este marcată, în fiecare an, pedata de 5 iunie.

Comments

comments

About the Author