ZGUDUITOR! A trăit cu trei surori și le-a ucis pe rând pe toate

Posted on apr. 15 2014 - 10:09pm by petre

Un bărbat din Rădăuți a fost reținut de procurorii Parchetului instanței supreme, dupăce, în perioada 1995-2005, și-ar fi ucis soția și pe cele douăsurori ale acesteia, dupăcare ar fi ascuns cadavrele, cele trei femei figurând ca dispărute, potrivit unor surse judiciare.Vasile Lavric radauti ucis trei surori

Vasile Lavric are 57 de ani și a fost căsătorit sau a trăit în concubinaj cu trei surori din Rădăuți. Prima dintre ele, Iuliana, i-a fost iubităși a dispărut în 1995, când avea 16 ani. A doua, Nicoleta Iordache, i-a devenit soție în 1993 și a dispărut în 2005, la 31 de ani, iar câteva luni mai târziu a dispărut și cea de-a treia femeie, Ramona, în vârstăde 19 ani, cu care bărbatul are și un copil.

Părinții fetelor l-au acuzat încăde atunci de crimă, dar în lipsa probelor toate dosarele au fost închise. Recent, Parchetul instanței supreme a dispus reînceperea anchetei.

Anchetatorii au percheziționat luni locuința lui Vasile Lavric, din Rădăuți, județul Suceava, în baza unor informații cădin 1995 și pânăîn 2005 și-ar fi omorât soția și pe cele douăsurori ale acesteia.

Conform anchetatorilor, prima crimăar fi avut loc în 1995, când Vasile Lavric ar fi ucis-o pe Iuliana, una dintre cumnate, în urma unui conflict. Înlipsa unor indicii căa avut loc o crimă, femeia a fost datădispărutăde către rude.

În2005, Lavric și-ar fi omorât soția, Nicoleta, și pe cea de a doua sorăa acesteia, Ramona, cu care ar fi trăit în concubinaj, cele douăfiind date la rândul lor dispărute.

Luni, procurorii Parchetului ÃŽnaltei Curți de Casație și Justiție și polițiștii Serviciului Omoruri au percheziționat locuința lui Vasile Lavric din Rădăuți, unde au găsit, într-un garaj, fragmente osoase. Acestea au fost trimise la Institutul Național de MedicinăLegalăpentru expertiză, iar anchetatorii au luat probe ADN de la rudele femeilor dispărute.

Vasile Lavric a fost ridicat de anchetatori și dus, luni seară, la Parchetul ÃŽnaltei Curți de Casație și Justiție, unde, dupăce a fost audiat, a fost reținut pentru tentativăde omor.

Întimpul audierilor, lui Vasile Lavric i s-a făcut rău și a fost transportat cu o ambulanțăla Spitalul Universitar de UrgențăBucurești, potrivit unor surse judiciare.

Avocatul acestuia a spus căprocurorii au început urmărirea penalăîn cazul lui Vasile Lavric, deocamdatăpentru tentativăde omor, fiind vorba de trei dispariții.

Bărbatul, care acum are 57 și șase copii, din mai multe relații, a fost căsătorit sau a trăit în concubinaj cu toate cele trei femei date dispărute.

Vasile Lavric a fost condamnat la trei ani de închisoare, în 1976, când avea 18 ani, pentru viol.

Înurmăcu câțiva ani, Lavric a povestit, în presa locală, căs-a însurat, prima oară, înainte de a intra în pușcărie, cu o femeie pe care o chema tot Nicoleta, cu care a avut douăfete. Femeia a divorțat înainte ca el săfie eliberat. Dupăaceea, s-a căsătorit cu Cristina, cu care a avut doi copii. La 21 de ani, Cristina a făcut infarct.

În1993, Vasile s-a căsătorit cu Nicoleta Iordache, când aceasta avea 18 ani. O sorăa Nicoletei, Iuliana, a dispărut, în anul 1995, la vârsta de 16 ani.

Înanul 1999, Vasile Lavric ar fi avut avut o relație și cu cealalatăsorăa Nicoletei, Ramona, atunci în vârstăde 13 ani. Un an mai târziu, Ramona a născut un copil. În2005, Nicoleta a fost datădispărută. Dupătrei luni, a fost datădispărutăși Ramona.

 

sursa foto: Monitorul de Botosani

Comments

comments

About the Author