Zeci de tractoare scumpe au ocupat parcarea din centrul Timișoarei – FOTO VIDEO

Posted on ian. 18 2024 - 10:46pm by petre

 

20 de tractoare scumpe au ocupat parcarea de la Modex în centrul Timișoarei unde vor rămâne o săptămână.

Mai mulți fermieri s-au reunit, joi dimineața, în parcarea Modex pentru negocia cu polițiștii de la Rutieră cum să poată ajunge cu tractoarele până în centrul orașului pentru a protesta, după ce primăria si-a dat acordul.

Pentru ca aprobarea dată în Comisia de Circulație să devină realitate, protestatarii trebuie să obțină de la Poliția Rutieră permisiunea pentru a putea ajunge cu tractoarele în parcarea din Piața Huniade. Primarul a pasat răspunderea pe capul celor de la poliție.

Protestul agricultorilor a început la Timișoara.

 

 

Marea problemă este că tractoarele în general nu au ITP, din cauza aceasta poliția nu poate da aprobare pentru un tractor să între în Timișoara, fără ITP.

Problema este că nu se poate intra cu tractoarele dacă nu au ITP.

Așadar dacă un fermier are un tractor cu ITP poate veni dacă nu, nu”, ne-a spus Florin, unul dintre organizatorii protestului.

În cele din urmă, Poliția Rutieră a aprobat ca protestanții să poată intra, joi, la ora 20, cu utilajele în parcarea Modex.

Agricultorii vor putea intra cu utilajele, în coloană, în Timișoara, de pe Calea Lugojului, de pe Aradului și Șagului, însoțiți de echipaje de poliție. Tractoarele vor putea rămâne în parcarea de la Modex, până în 24 ianuarie

Comments

comments

About the Author