Incident șocant într-un avion Tarom – un pasager a încercat să își taie venele – în avion se aflase și Raed Arafat

Posted on ian. 19 2024 - 2:37am by petre

Incident șocant, petrecut într-o aeronavă TAROM care se întorcea în București de la Bruxelles.

Imediat după aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă, pasagerii au fost coborâți rapid pe ușa de la coadă, după ce un bărbat a încercat să își pună capăt zilelor.

Ar fi folosit un obiect ascuțit pe care l-ar fi avut ascuns în gură. În aeronavă se afla și secretarul de stat Raed Arafat.

Acesta nu a apucat să asiste la scena sângeroasă.

 

La ora 1:10, cu zece minute înainte de aterizarea aeronavei Tarom pe Otopeni, echipajul a cerut turnului de control prezența poliției de frontieră pentru că un bărbat, cetățean român, este recalcitrant, agresiv și adresează injurii însoțitorilor de bord. Nimeni nu bănuia însă că pasagerul respectiv avea în gură un obiect folosit de obicei pentru ras.

Incidentul s-a petrecut imediat după ce aeronava aterizase în siguranță pe Aeroporul Henri Coandă. În momentul în care polițiștii de frontieră l-au preluat pe bărbat, acesta se automutilase deja.

Bărbatul și-a provocat mai multe răni până a fost imobilizat și preluat de un echipaj medical. O ambulanță l-a transportat apoi la Spitalul de Urgență Floreasca pentru îngrijiri medicale.

În acest timp, pasagerii erau debarcați pe ușa din spate a avionului pentru a fi feriți de scenele de groază care se petrecuseră în zona bussines. Oamenii erau grabiți și speriați.

„Pentru siguranța pasagerilor, comandantul, împreună cu echipajul, au luat în calcul inclusiv aterizarea pe aeroporturi de proximitate față de ruta de zbor, altele decât cel de destinație. La această variantă s-a renunțat pe măsură ce apăreau perioade de stabilitate comportamentală și calm manifestate de pasager, după primirea avertismentelor”, a precizat compania Tarom într-un comunicat.

 

sursa: Știrile Pro TV

 

Comments

comments

About the Author