Villa Casa del Sole – Hotel Boutique și restaurant – de 10 ani aducem mai aproape soarele de noi, la Timișoara

Posted on mai 21 2014 - 9:19am by aaevfzauf

casa del sole tmCasa del Sole, o locatie de patru stele – care, de-a lungul timpului, a avut oaspeți de seamăcazați în hotel, invitați de marcăîn restaurante, clienți care și-au marcat momente deosebite din viață, fie căa fost vorba de nunți, botezuri sau aniversări, oameni de afaceri care și-au organizat aici  întâlniri, interviuri de afaceri, conferințe de presă– implinește 10 ani de existență.

Cu fix un deceniu în urmă, pe 21 mai 2004 s-a inaugurat pensiunea Villa Casa del Sole cu terasa de vară. Povestea a început însăun an mai devreme. Proprietarii, la momentul respectiv recent mutați la Timișoara, au cumpărat, în iulie 2003,  terenul de pe strada Romulus, nr .12, cu o casa foarte veche, în stare accentuata de degradare (actuala recepție și livingul hotelului). Inițial s-au gândit săfacăo terasăîn aer liber și o pensiune mică, cu opt camere, totul într-o atmosferăde familie, caldă, de inspirație toscană.

Imobilul cochet în care a renăscut pseudo-ruina (care, la vremea ei, cu mai bine de 100 de ani în urmă, era într-adevăr era o bijuterie architectonică, intuităimediat de proprietari), la prima vedere, din stradă, verdele gazonului care parea desenat, fir cu fir, pe care îl percepea oaspetele îndatăce a intrat în curte, piscina albastrăcare facea concurențăcerului – sunt numai câteva elemente care au dus faima locului. Amintim și salonul de lângărecepție, cu canapele și fotolii generoase din piele verde, lângăo bibliotecăluxuriantă.living room

Apoi, rând pe rând, au apărut restul dotărilor. Mai întâi s-a amenajat primul mic restaurant de 30 de locuri, pentru oaspeții casei. Învara anului 2007 s-a construit un nou corp hotelier, cu 10 camere, mărind astfel capacitatea de cazare a pensiunii.

„Activitatea s-a extins tot mai mult, calitatea serviciilor, constanța și perseverența muncii noastre au atras tot mai mulți clienți, astfel încât în anul 2011 s-a realizat o investiție majoră, prin reamenajarea întregului spațiu. S-au construit : un corp de clădire cu nouăcamere, un mic centru spa – wellness (saună, jacuzzi, salăde fitness), douărestaurante, s-au redecorat terasele existente. Prin aceasta investiție am schimbat conceptul și am crescut gradul de profesionalism al serviciilor noastre: Villa Casa del Sole a devenit o marcăînregistratăpentru Hotelul Boutique Villa Casa del Sole****„, spune Corina Macri, managerul locației.

Înprezent Villa Casa del Sole înseamnă26 de camere, un Restaurant Clasic cu 80 de locuri, un Restaurant Rustic  cu 35 de locuri, terasele de varaăcare însumează150 de locuri, douăsăli de conferințe, meetinguri, salonul VIP.

Încei 10 ani locația a ajuns una din cele mai căutate rezidențe turistice din orașul de pe Bega, savuratădeopotrivăși de oamenii orașului care găsesc aici o atmosferăprimitoare și liniștită, cafea bună, meniuri cu adevărat ieșite din comun, preparate și servite nu numai cu profesionalism, ci cu multa dragoste.casa del solle

Comments

comments

About the Author