Vezi ce firmădin România premiazăstudenții Universității de Vest Timișoara

Posted on mai 20 2014 - 3:10pm by aaevfzauf

uvt aula magna

 

Patru studenți ai Universității de Vest din Timișoara, din cadrul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor, au fost premiați de către PwC România. Compania a oferit drept premii patru poziții de intern pentru absolvenții licențiați ai secțiilor de Finanțe Bănci și Contabilitate și Informaticăde Gestiune, promoția 2014.

“Susținem și legăm parteneriate puternice cu mediul de afaceri pentru ca studenții noștri săaibăcele mai bune oportunități de angajare, în companii de prestigiu. Parteneriatul cu PwC România este unul de tradiție și ne bucurăm săîi avem alături. Continuăm săatragem aproape cât mai mulți actori principali din mediul socio-economic„, spune rectorul Universității, Prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Candidații au fost selectați în parteneriat cu profesorii dintre studenții cu cele mai bune rezultate academice și au fost anunțați în cadrul ceremoniei de absolvire desfășuratăîn Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara.

Inventivitatea, adaptabilitatea și dinamismul studenților români reprezintăun potențial extraordinar de care țara noastrăare nevoie pentru a-și consolida dezvoltarea economică. PwC este onoratăsăsprijine cîțiva studenți și masteranzi cu performanțe academice deosebite să-și poatădezvolta acest potențial prin participarea în cadrul programului Jump Start to Trusted Business Advisor. Dorința noastrăeste de a insufla acestor tineri valorile excelenței profesionale și a dedicării fațăde clienți și nevoile lor, valori care stau la baza culturii organizaționale a PwC„, a declarat Alexandru Medelean, Director, liderul echipei de servicii integrate pentru antreprenori din cadrul PwC România și fondatorul acestui program.

Cei patru studenți UVT premiați de catre PwC România sunt:
Bucurean Bogdan-Alexandru – Contabilitate și Informaticăde Gestiune
Berendi Bianca – Contabilitate și Informaticăde Gestiune
Bago Kristine-Monica – Contabilitate și Informaticăde Gestiune
Grigorici Ramona-Nicoleta – Finanțe și Bănci

Comments

comments

About the Author