VIDEO Ziua Poliției române, sărbătorităla Timișoara

Posted on mart. 24 2015 - 4:30pm by petre

Polițiștii timișeni au sărbătorit 193 de ani de la înființarea Poliției Române. La sediul inspectoratului, a fost organizatăZIUA PORÅ¢ILOR DESCHISE, toții vizitatorii admirând de aproape dotarea și tehnica polițiștilor, precum și  demonstrațiile de luptă,  intervenție și  dresaj canin.

Poliția Românăaniversează193 de ani de atestare documentară. A devenit deja o tradiție ca, în contextul aniversării Zilei Poliției Române, oamenii legii săse afle alături de cetățeni pentru a sărbători.Ziua Politiei 1

Înaceastăzi de sărbătoare, prezentând mijloacele și metodele folosite de polițiști în activitățile specifice, dorim săarătăm cetățenilor căpoliția este mereu aproape de comunitate.Ziua Politiei

 

La data de 24 martie a.c., Inspectoratul Județean de Poliție Timiș ,,și-a deschis porțile„ pentru toți cei care au dorit săfie aproape de polițiști la ceas aniversar.

 

Mascați, arme, câini polițiști, autospeciale, motociclete, dispozitive performante de detectare a explozivilor și de dezamorsare a bombelor, truse criminalistice au putut fi admirate de cetățeni.

 

Echipele mixte, formate din polițist-conductor și câine, i-au încântat pe cei mici cu demonstrații de prindere și imobilizare a infractorilor.

 

Totodată, luptătorii Serviciului pentru acțiuni Speciale au executat demonstrații de luptăși intervenție.

 

 

 

Comments

comments

About the Author