VIDEO SOCANT! Femeia care ameninta de 35 de ore ca se arunca de pe o cladire a cazut! Pompierii nu au fost în stare săo prindăpentru că… nu au cu ce!

Posted on mai 22 2015 - 7:57pm by petre

Femeia care de circa 35 de ore ameninta ca se arunca de pe o cladire de pe strada George Enescu nr. 7 din sectorul 1 a cazut in gol si a murit, potrivit Agerpres.

Ultima ora. S-a aruncat in gol —–> http://goo.gl/pvLjal

Posted by StirileProTV on Friday, May 22, 2015

Politia Capitalei a confirmat decesul, dar nu a putut preciza daca femeia a alunecat sau s-a aruncat. UPDATE Potrivit ziarului Adevarul care citeaza reprezentanti ai Ambulantei Bucuresti, pompierii ISU nu au in dotare perne si plase care sa atenueze caderea celor care se arunca in gol. In cele din urma, autoritatile ar fi facut rost de o saltea uriasa, insa aceasta nu putut fi umflata inainte ca femeia sa cada.

O asltfel de plasa de siguranta nu este utila doar in cazurile unor sinucigasi, ci chiar si in incendii si situatii in care oamenii nu se pot salva decat sarind de la fereastra. Reamintim ca Departamentul pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne este coordonat de Raed Arafat.

‘Negociatorii au incercat sa o salveze, a fost adusa si familia, un preot, dar situatia dansei era delicata’, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

O echipa de negociatori ai Politiei Capitalei incercase sa o convinga pe femeie sa coboare de pe cladire.

‘Nu este vorba despre vreun protest al femeii. Am inteles ca se afla intr-o stare depresiva, care ar fi provocata de faptul ca acum doi ani i-a murit copilul. De atunci nu si-a mai revenit. Echipa de negociatori a fost trimisa la fata locului inca de ieri si incearca sa o convinga sa coboare, dar ea nu colaboreaza nici cu noi, nici cu familia. Femeia a amenintat ca se arunca de pe cladire’, declarase anterior Bogdan Ghebaur.

Femeia nu a vrut sa discute cu sotul ei, cu prieteni sau alti cunoscuti.

La fata locului fusesera trimise o ambulanta si un echipaj de pompieri.

sursa: HotNews.ro

Comments

comments

About the Author