Un român sângeros a îngrozit Germania!

Posted on aug. 5 2015 - 7:19pm by petre

Un român de 31 de ani și-a ucis fosta iubităîn plinăstradăla Frankfurt, apoi a mers la o cafenea de unde a sunat la poliție.

Crima s-a petrecut în plinăstradă. Acolo, românul de 31 de ani din Drobeta Turnu Severin își dăduse întâlnire cu fosta iubităde 50 de ani. Ca de fiecare dată, discuția dintre cei doi a dus la un adevărat scandal. De aceastădată, bărbatul a scos un cuțit cu care a înjunghiat-o pe femeie.

Sora criminalului a povestit îngrozitădetaliile aflate chiar de la fratele ei care a sunat-o imdeiat dupăce a comis fapta.

„Fratele meu avea o relatie mai veche cu aceasta doamna, care a mers bine pana intr-un anumit punct. Apoi s-au iscat certuri și discutii. S-a ajuns chiar săse certe, sa se bata. El nu a vrut sa faca asta, a vrut doar sa-si ceara scuze si sa o roage sa-l ierte ca avea un dosar care intrase in tribunal”, a povestit sora criminalului.

Bărbatul a lăsat-o pe femeie într-o baltăde sânge, a abandonat arma crimei și a fugit de la locul faptei într-o cafenea, de unde a sunat singur la poliție.

Polițiștii l-au ridicat pe bărbat chiar din local, fărăca acesta săopunărezistență. ÃŽnainte de teribilul episod, bărbatul a postat pe Facebook mai multe mesaje care indicau căar avea probleme. El era stabilit în Germania de mai mulți ani.

sursa: RomaniaTV.net

Comments

comments

About the Author