Trei români, când furau telefoane dintr-un supermarket Tesco din Anglia

Posted on oct. 16 2023 - 1:57pm by petre

 

Trei persoane au fost condamnate după ce au fost surprinse în timp ce încercau să fure telefoane mobile în valoare de 20.000 de lire sterline dintr-un supermarket.

Trio-ul a intrat în magazinul Tesco de pe strada Jane Murray Way din Burgess Hill, în după-amiaza zilei de 17 mai, și au început să smulgă telefoanele de pe rafturi.

Comportamentul lor a atras atenția angajaților, clienților și a trei ofițeri de poliție în timpul liber, care au reacționat rapid pentru a detine suspecții și a recupera telefoanele. În proces, mai multe persoane au fost agresate.

Cei trei inculpați au fost ulterior arestați și acuzați de tentativă de jaf, toți recunoscându-și vinovăția.

Valetin Bocan (în imagine), în vârstă de 24 de ani, fără o adresă fixă, a fost reținut în custodie și a apărut în fața Curții Coroanei din Lewes pe 8 septembrie, unde a fost condamnat la 23 de luni de închisoare.

Mario Ilie, în vârstă de 18 ani, de pe strada Saint Awdrys din Barking, a fost condamnat la 22 de luni de închisoare, cu suspendare pentru 24 de luni, într-o ședință anterioară, iar un băiat de 16 ani din Ilford, ale cărui nume nu poate fi dezvăluit din motive legale, a fost trimis la o comisie de tineri infractori.

Detectivul constabil Stuart MacPherson, ofițerul de investigații, a declarat: „Acesta a fost un act fără rușine de tentativă de jaf, comis într-un supermarket aglomerat în plină zi.

Se pare că inculpații nu aveau nicio grijă pentru consecințele acțiunilor lor, iar este doar datorită personalului vigilent, clienților și ofițerilor de poliție în timpul liber că au fost detinuți și o pierdere semnificativă a fost prevenită.”

sursa: Poliția Sussex – video cu caracter ilustrativ de la un jaf similar de la Tesco din luna ianuarie 2023.

Comments

comments

About the Author