„Cerbul ucigaș” din Timiș a fost împușcat, dar misterul morții bărbatului se adâncește

Posted on oct. 16 2023 - 4:27pm by petre

Incidentul șocant de vineri, 13 octombrie, când polițiștii Orașului Deta au fost sesizați  cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit decedat pe drumul dintre localitatea Soca și o cabana de vânătoare privată, are urmări neașteptate.

Din verificările preliminare reiese că bărbatul ar fi fost atacat de un animal, un cerb, care ar fi fost crescut de mic chiar în ferma în care lucra victima.

Astăzi, cerbul suspect de uciderea bărbatului a fost împușcat iar criminaliștii IPJ Timiș au prelevat probe de pe coarnele animalului pentru a stabili dacă într-adevăr animalul a provocat moartea victimei.

Un alt element neclar în acest caz este legat de circumstanțele în care s a produs evenimentul, mai precis se pune întrebarea dacă animalul se afla în captivitate, în grija cuiva, în momentul nenorocirii sau dacă el se afla în libertate.

Mai ales în condițiile în care pe internet a apărut un filmuleț recent în care victima apare alături de un cerb aflat în captivitate în fermă.

 

 

Comments

comments

About the Author