”Țigancă m…..ă, fii cuminte că ajung buldozerele” – Salvini șochează din nou

Posted on aug. 3 2019 - 5:34pm by petre

Matteo Salvini a avut o nouă ieșire la adresa comunității rome. De data aceasta, ministrul italian de Interne a amenințat că va dărâma cu buldozerul locuința unei femei, pe care a numit-o „țigancă mizerabilă”.

Salvini, care este și vicepremier, a reacționat astfel pe Twitter la o știre despre o femeie care stă într-o tabără de romi din Milano și care a susținut că el merită „gloanțe în cap”.

„Dar e normal ca o țigancă din Milano să spună ‘Salvini ar trebui împușcat în cap’? Fii cuminte, țigancă mizerabilă, fii cuminte, că ajung buldozerele curând!”, a scris Matteo Salvini, pe Twitter.
Pentru acest mesaj, Salvini a fost extrem de criticat în Italia. Unii au ținut să remarce faptul că ieșirea nervoasă are loc în ajunul Zilei Memoriale a Holocaustului, informează The Independent.
„Nu mai putem vorbi acum de exagerări sau provocări. Cred că Salvini pur și simplu și-a ieșit din minți. Este tehnic incapabil să se controleze. Să fii ministru de Interne nu e simplu. Poate că cineva ar trebui să-și facă griji înainte să fie prea târziu”, a scris pe Twitter politicianul Roberto Giachetti.

Răspuzând criticilor, Matteo Salvini a subliniat că nu renunță la planul său de a demola toate tabere de romi din Italia.Salvinii Zingarra

Comments

comments

About the Author