Justificări șocante ale monstrului de la Caracal – a crezut că fetele sunt prostituate – pe Alexandra a pus-o în picoare

Posted on aug. 3 2019 - 3:34pm by petre

Ancheta continuă, sâmbătă, în Caracal, la casa lui Gheorghe Dincă, după ce familia Alexandrei a primit vestea că fata lor a fost ucisă. ADN-ul din oasele şi cenuşa recoltate coincid cu cele ale copilei care a sunat de trei ori la 112, pentru a fi salvată, fără succes.

Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii şocante despre mărturiile clientului: A spus că a pus-o în picioare

Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, desemnat de Baroul Bucureşti, după ce cauza a fost mutată la DIICOT Bucureşti, spune că la audieri criminalul a recunoscut că a pus cadavrul întreg în picioare în butoiul unde apoi l-a incinerat.

„El a declarat că a incinerat-o pe Alexandra, că au rămas resturi, că nu s-au topit tot, e altă dicuţie. A precizat că a pus-o netranşată, a pus-o în perioare în acel butoi”, a declarat avocatul din oficiu a lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena 3.

„Nu poti arde un corp dacă nu este tranşat, aşezat în bucăţi. Dacă s-ar fi degajat o astfel de căldură, nu mai rămânea niciun pic de ADN, pentru că la o astfel de temperatură nu mai trăieşte niciun fel de celulă. Sunt chestii ilogice din punct de vedere tehnic”, a afirmat şi Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Acesta din urmă şi-a arătat nemulţumirea cu privire la faptul că familia Luizei nu a fost oficial informată de vreun rezultat al comparaţiei dintre ADN-ul luat de acasă de la fată şi cel găsit în casa groazei.

Avocatul lui Gheorghe Dincă: El a crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate

Apărătorul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a declarat că bărbatul a susţinut, la audieri, că a crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate şi a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu fetele.Dinca Caracal Casa CAracal Dinca wpid-psx_20190730_1120536792974623505234806.jpg Luiza Alexandra-Macesanu

„Şi-a menţinut declaraţiile, a dat indicii pentru a se lămuri cazul. (…) Nici Luiza, nici Alexandra nu erau prostituate. El a crezut că sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. (…) A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale (cu fetele, n.r). Susţine că sunt doar două victime” a declarat apărătorul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Digi24.

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut două crime, a fost adus, sâmbătă, la locuinţa sa din Caracal, unde participă, alături de procurorii DIICOT, la cercetările din Casa Groazei.

Între timp, familia Alexandrei a aflat că ADN-ul fetei coincide cu cel din oasele şi cenuşa recoltate.

Comments

comments

About the Author