Teroare la Bruxelles! Polițiști împușcați, un terorist mort

Posted on mart. 15 2016 - 6:58pm by petre

Schimburi de focuri între poliție și presupuși militanți islamiști au avut loc marți, în oraÅŸul belgian Bruxelles, în cursul unei operațiuni antiteroriste, anunțăsurse citate de ziarul Le Point.

Un suspect implicat în schimburi de focuri cu poliția, la Bruxelles, a fost împuÅŸcat mortal, iar alți doi sunt căutați în continuare de forțele de ordine, anunțăsurse citate de site-ul DH.be.

Informația a fost confirmatăde un oficial din cadrul poliției belgiene citat de RTBF.

Patru agenți de poliție au fost răniți în schimburi de focuri cu doi militanți islamiști care se pare căau reușit săscape, în cursul descinderilor efectuate la Bruxelles în ancheta privind atentatele comise în noiembrie 2015 la Paris, soldate cu 130 de morți.

 

Doi dintre autorii atacului au reușit săfugăpe acoperiÅŸurile clădirilor și probabil sunt ascunși într-o uzinăa producătorului auto Audi, informeazăLa Libre Belgique.

Cel puțin un polițist a fost rănit în confruntările armate. Potrivit ziarului Le Soir, cartierul a fost împânzit de zeci de echipaje ale serviciilor de intervenție.

Trei agenți de poliție au fost răniți în schimburi de focuri cu doi militanți islamiști care se pare căau reușit săscape, în cursul descinderilor efectuate la Bruxelles în ancheta privind atentatele comise în noiembrie 2015 la Paris, soldate cu 130 de morți.

„Schimburile de focuri au avut loc în cursul unor percheziții efectuate în cadrul anchetei privind atentatele de la Paris”, a declarat Eric Van der Sypt, un purtător de cuvânt al Parchetului federal belgian citat de site-ul MetroNews.fr.

Trei polițiști belgieni au fost răniți în schimbul de focuri cu doi militanți islamiști care au reușit săfugă.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author