TERIBIL! Morți și răniți în explozia dintr-un bloc din Iași

Posted on aug. 1 2016 - 11:12pm by petre

O explozie urmatăde un incendiu a avut loc la un bloc de locuințe situat lângăseminarul catolic „Sfântul Iosif” Iași, în zona „Copou”.

Bilanțul exploziei de luni seara la un bloc de locuințe din Iași a crescut la doi morți și 11 răniți, dupăce soția bărbatului găsit mort a fost descoperităși ea fărăsuflare, sub dărâmături.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de AmbulanțăIași, Nicolae Pralea, a declarat, pentru MEDIAFAX, cășase răniți au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență”Sf. Spiridon” din Iași.

Cele șase persoane au suferit arsuri și intoxicații.

De asemenea, cinci răniți au fost evaluați la fața locului, dar nu a fost nevoie de transportarea acestora la spital.

„Sunt undeva, în total, 11 victime, apelul a fost primit la ora 20.21, pe strada Văscăuțeanu, o explozie, o acumulare de gaze”, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de AmbulanțăIași.

Potrivit acestuia, din cele șase victime transportate la spital, patru sunt femei cu vârste cuprinse între 55 și 82 de ani.

De asemenea, Nicolae Pralea a declarat căși soția bărbatului găsit inițial mort a fost găsităfărăsuflare, sub dărâmături, astfel căbilanțul exploziei a crescut la doi morți.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author