“Ţară, țară, vrem campioane„ – Proiect de relansare a gimnasticii românești la Timișoara

Posted on mai 23 2014 - 4:34pm by petre

Vineri, 23 mai 2014, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, s-a desfășurat prezentarea proiectului național intitulat “Relansarea gimnasticii românești„.

La conferința de presă, alături de fostele mari glorii ale gimnasticii românești, Simona Amânar și Lavinia Miloșovici, au fost prezenți reprezentanți ai cluburilor sportive de gimnasticădin Timișoara.  DSC_0487 (701x466)

Sub sloganul “Ţară, țară, vrem campioane„, proiectul se deruleazăîn cadrul Federației Române de Gimnasticăîn colaborare cu Fundația Casa Campionilor, Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Educației Naționale și își propune săasigure o bazăsolidăde selecție a viitoarelor gimnaste.
Proiectul se va implementa în cinci zone ale țării: Constanța, Onești, Deva, București și Timișoara, pentru zona de vest a țării centrul național de perspectivăfiind Clubul Sportiv Școlar Nr. 1 Timișoara.

La Timișoara, selecția noilor talente va avea loc sămbătă, 24 mai 2014, începând cu ora 10.30. Municipalitatea timișoreanăa pus la dispoziția organizatorilor sala de gimnasticăa Complexului Sportiv Bega, unde sunt așteptate peste 100 de fetițe însoțite de părinți.

Comments

comments

About the Author