Tânără de 22 de ani, urmărită și agresată sexual în scara blocului

Posted on iul. 1 2021 - 5:39pm by petre

Scene de groază prin care a trecut o tânără de 22, în plină zi.

Fata a fost agresată sexual chiar în scara blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3, de un individ în vârstă de 26 de ani. Bărbatul a fost reținut, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

„Cercetările au fost declanșate la dată de 26 iunie, când polițiști ai Secției 23 au fost sesizați de către o tânăra de 22 de ani cu privire la faptul că, în jurul orei 16.00, în timp ce se află în scară blocului de domiciliu, din spatele ei a venit un bărbat necunoscut care a început s-o atingă fără consimțământul ei în zonele intime, iar în momentul în care a țipat, acesta a ieșit din scară blocului, fugind într-o direcție necunoscută”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

În urmă cercetărilor efectuate, a fost identificat un tânăr de 26 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională, bănuit de comiterea faptei.

„În cursul zilei de 30 iunie, banuitul a fost depistat și condus la audieri. În urmă audierilor și a probatoriului administrat, în sarcina tânărului a fost reținută săvârșirea faptei reclamate”, mai arată sursă citată.

Comments

comments

About the Author