Românii distrug iepurașii de ciocolată în supermarketuri pentru a descoperi bancnote de 50 sau 100 de euro care nu există

Posted on mart. 31 2024 - 7:41pm by petre

O nouă modă ciudată și dăunătoare s-a lansat și în România.

Tot mai mulți români intră în supermarketuri și găuresc cu degetele iepurașii de ciocolată marca Lindt în căutarea unor bancnote de 50 sau 100 €.

 

Totul a început după ce niște șmecheri au postat pe tiktok un filmuleț în care ei, chipurile, descoperă bancnote în iepurașii de ciocolată, aparent sigilați.

Moda s-a propagat și tot mai mulți oameni pe tiktok au postat filmulețe similare cu descoperirea de bancnote în iepurașii de ciocolată, amplificând fenomenul.

Deși unii dintre cei care au postat filmulețele inițiale au arătat ulterior cum au procedat pentru introducerea banilor în iepurași și refacerea sigiliului, totuși lăcomia îi face pe unii să creadă în continuare că în iepurași există bani.

Astfel că naivii se duc în supermarketuri și, discret, găuresc iepurașii și bagă degetele în interior pentru a găsi niște bani care nu au existat niciodată acolo…

Unele supermarketuri au luat deja decizia de a băga iepurașii de ciocolată în cutii cu alarmă dar încă mai sunt victime ale „căutătorilor” de comori.

Comments

comments

About the Author