Rareș Bogdan promite că se va implica personal pentru a recâștiga Timișoara de la Dominic Fritz

Posted on aug. 7 2021 - 12:19pm by petre

În cadrul conferinței de alegeri județene ale PNL Timiș. sâmbătă, la Sala Olimpia din Timișoara, europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a promis că se va implica personal pentru a recâștiga Timișoara pentru liberali.

”O să vin să mă implic să vă ajut pentru a recâștigaTimisoara! a spus răspicat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul PNL a povestit despre întâlnirea sa recentă cu Dominic Fritz.

„Duminica trecută am fost împreună cu președintele României la sărbătoarea sașilor, la Haferland. Acolo…. a venit și primarul Timișoarei, Dominic Fritz. A venit la mine Dominic. Mi-a zis o chestiune, m-a apucat durerea de cap instantaneu. Am zâmbit și i-am spus: vezi că trei ani e mult, trebuie să faci treabă! Mi-a spus: Rareș, voi vreți să mă lăsați pe mine singur reprezentant al dreptei la Timișoara?

I-am spus: Dominic, stai calm, trei ani e mult și vezi că ai un înaintaș pe care încă nu l-ai ajuns nici la zece la sută din cât a făcut, deci ai treabă multă. Iar în trei ani de zile, Alin Nica cu conducerea de la Timiș vor pregăti candidatul perfect pentru a pierde tu alegerile! Nu cred (spune Fritz n.n.) Ba da! Mă voi implica și eu de data asta! Mult mai activ, pentru că Timișoara este un oraș liberal și așa trebuie să rămână!” a povestit, de la microfonul ședinței Comitetului de Coordonare Județean PNL Timiș Rareș Bogdan.

Comments

comments

About the Author