PREMIERĂ MONDIALĂ! Cramele Recaș și-au lansat cel mai scump vin la 50 de metri înălțime, pe platforma exclusivistăDinner In The Sky – VIDEO/FOTO

Posted on sept. 28 2014 - 12:52am by petre

Un eveniment de excepție s-a derulat, sâmbătă, pe dealurile Recașului, zonăviticolăexploatatăde cea mai dinamicăcramădin România.

Prilejul a fost lansarea unui sortiment deosebit de vin, obținut din recolta unui an special. Este vorba despre un vin alb licoros, producție 2013, din Sauvignon blanc, cu o concentrație de 107 grame de zahăr la litru.

Brunch-in-the-sky-2 (721x399) Brunch-in-the-sky-3 (721x403) Brunch-in-the-sky4 (721x404) Brunch-in-the-sky5 (721x405) Brunch-in-the-sky6 (721x401) Brunch-in-the-sky7 (721x400) Brunch-in-the-sky9 (721x388) Brunch-in-the-sky10 (721x406) Brunch-in-the-sky11 (721x403) Brunch-in-the-sky12 (721x394)

Noul sortiment, care poartănumele unui conac istoric din zonă, Conacul Ambrozy, este destinat pieței de lux și se va găsi doar în restaurantele cu pretenții și la magazinele proprii ale Cramelor Recaș.

Dacă, pânăacum, cel mai scump vin comercial al celor de la Recaș a fost Cuvee Uberland cu un preț de retail de circa 95 de lei pentru o sticlăde de 0,75 litri, poziția de „perlăa coroanei„ podgoriei bănățene a devenit acum Conacul Ambrozy. Potrivit celor de la Cramele Recaș, Conacul Ambrozy  se va găsi în magazinul propriu la un preț de circa 100 de lei pentru o sticlăde 0.35 litri.

Lansarea vinului a fost anunțatăde Ioan Georgiu, director al Cramelor Recaș, iar sarcina descrierii revenind, firește, noului somelier Stelian Ștefan.

Evenimentul de sâmbătăde la Recaș a constituit o premierămondială, fiind pentru pentru prima oarăcând un vin este prezentat și lansat… la înălțime, pe o platformăde lux suspendatăla aproape 50 de metri peste viile de la Recaș.

Este vorba despre platforma Dinner in the Sky, un concept dezvoltat pe plan mondial pentru evenimente speciale și care oferăexclusivitate în fiecare țarăunui singur deținător, pe o perioadăde 15 ani.

Ideea e pe cât de simplă, pe atât de spectaculoasă. O platformăcu 22 de locuri pe fotolii rotative, prevăzute cu centuri de siguranțăși spațiu în mijloc pentru personal, artiști, etc. este ridicatăîn aer și suspendatăla o înălțime pe aproape 50 de metri (în funcție de macara, putând varia pânăla 60 de metri).

Echipamentele sunt transportabile și se pot amplasa în orice locație, pe malul mării, în centrul istoric al unui oraș, într-o vie pe dealuri (în cazul nostru), cei care sunt urcați pe platformăbeneficiind de o priveliște spectaculoasăîn timp ce sunt serviți cu un prânz sau o cinăde lux și, de exemplu, ascultărecitalul live al unor artiști.

Sigur căo asemenea experiențăvine cu un preț pe măsură, care poate să, atingăcâteva sute de euro de persoanădar…. senzația e neprețuită.

Asta au aflat, sâmbătă, cîțiva timișoreni care au câștigat un concurs promoțional organizat de Cramele Recaș cu sprijinul agenției PRbeta, pentru lansarea noului vin Conacul Ambrozy.

 

Pentru a văconvinge, văprezentăm filmul evenimentului.

 

 

 

Comments

comments

About the Author