Polițistul care a bătut până la inconștiență o femeie pentru că nu purta mască nu avea nici el mască!

Posted on mai 13 2021 - 10:33pm by petre

Încă un caz revoltător în care sunt implicaţi poliţişti.

O femeie din Arad susţine, iar martorii confirmă, că a fost bătută de un agent până la leşin. Apoi a fost lăsată inconştientă la marginea drumului.

Poliţistul i-ar fi reproşat că nu purta mască, deşi nici el nu ar fi avut. Ministrul de Interne promite curăţenie în poliţie. Imaginile filmate de localnici şi mărturia victimei au puternic impact emoţional!

Anchetă după ce o femeie ar fi fost bătută și lăsată inconștientă de un polițist pentru că nu a purtat mască

 

Mai mulţi oameni încearcă să o aducă la viaţă pe femeia căzută pe asfalt. Localnicii îi dau palme şi o stropesc cu apă şi oţet. Martorii spun că femeia a leşinat după ce un poliţist a bătut-o şi a bruscat-o.

„Am zis: Ioană, Ioană, ce-i baiul. A zis: O Doamne, că m-a bătut Poliţia”.

Ciprian Ciprian: „A bătut-o poliţia de la Sebiş, a bătut-o aici, a leşinat pe drum, nu ştiu ce a făcut, numai am venit la salvare, a leşinat aici, în drum”.

CITEȘTE ȘI:
Anchetă în Arad după ce o femeie ar fi fost bătută de un poliţist, pentru că nu purta mască: „O leșinat aici în drum!”
Noi detalii în cazul polițiștilor acuzați că au bătut o femeie, în Arad. Cum se apără oamenii legii

Ioana Onaga venea de la o vecină, cu o pungă de porumb, pe bicicletă, când a fost văzută de un echipaj aflat într-o maşină de poliţie.

Ioana Onaga, victimă: „A ieşit un poliţist şi-a strigat după mine că unde e masca. Am făcut aşa, cu capul, că n-am mască, că vorbeam la telefon şi cu o mână ţineam bicicleta şi-atunci a venit în spatele meu şi m-a prins şi m-a luat de gât şi m-a aruncat jos. Zice care au mai văzut că m-a lovit şi cu piciorul. N-am mai văzut, n-am mai ştiut de mine”.

Diana Ţăran, noră: „A strâns-o de gât, i-a dat cu picioarele, cu pumnii”.

Poliţistul bătăuş, şi el fără mască
Fiul femeii: – „Aici a dat cu ea jos.
Şi porumbul de unde e?
L-a avut într-o plasă.
Culmea, nici poliţistul agresor nu ar fi avut mască”.

Ioana Onaga, victimă: „Eu am văzut că nu avea mască”.

Femeia îşi mai aminteşte că un alt agent s-a dat jos din maşină şi i-a spus colegului său să o lase în pac. Apoi nu mai ştie ce s a întâmplat pentru că a leşinat din nou.

„Eu am strigat: Mă, mă, dă-i baiul! El s-a dus!”

„Oamenii au sunat la 112, greşeala lor a fost că au spus că o doamnă a fost bătută de un poliţist şi la 30 de telefoane nu au trimis pe nimeni”.

S-a demarat o anchetă
La Poliţia din Sebiş, a început o anchetă. S-a tras deja o primă concluzie.

Agent- şef Claudia Iuga, IPJ Arad: „Din declaraţiile mai multor persoane aflate la faţa locului, până în acest moment, cele sesizate nu se confirmă, cercetările fiind continuate”.

Ministrul de Interne face o promisiune. Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne: „Am demarat cercetările şi nu vom ezita să facem curăţenie în propria ogradă aşa cum am făcut şi la Secţia 16”.

În ultimele lunii, au fost mai multe multe misiuni revolttăare ale agenţilor. Scandalul de la secţia 16, dar şi uciderea în bătaie a unui bărbat din Piteşti.

Femeia din Arad şi-a scos certificat medico-legal şi a depus plângere la poliţie.

Comments

comments

About the Author