Polițistul care a bătut până la inconștiență o femeie pentru că nu purta mască nu avea nici el mască!

Posted on mai 13 2021 - 10:33pm by petre

Încă un caz revoltător în care sunt implicaţi poliţişti.

O femeie din Arad susţine, iar martorii confirmă, că a fost bătută de un agent până la leşin. Apoi a fost lăsată inconştientă la marginea drumului.

Poliţistul i-ar fi reproşat că nu purta mască, deşi nici el nu ar fi avut. Ministrul de Interne promite curăţenie în poliţie. Imaginile filmate de localnici şi mărturia victimei au puternic impact emoţional!

Anchetă după ce o femeie ar fi fost bătută și lăsată inconștientă de un polițist pentru că nu a purtat mască

 

Mai mulţi oameni încearcă să o aducă la viaţă pe femeia căzută pe asfalt. Localnicii îi dau palme şi o stropesc cu apă şi oţet. Martorii spun că femeia a leşinat după ce un poliţist a bătut-o şi a bruscat-o.

„Am zis: Ioană, Ioană, ce-i baiul. A zis: O Doamne, că m-a bătut PoliÅ£ia”.

Ciprian Ciprian: „A bătut-o poliÅ£ia de la SebiÅŸ, a bătut-o aici, a leÅŸinat pe drum, nu ÅŸtiu ce a făcut, numai am venit la salvare, a leÅŸinat aici, în drum”.

CITEȘTE ȘI:
Anchetă în Arad după ce o femeie ar fi fost bătută de un poliÅ£ist, pentru că nu purta mască: „O leÈ™inat aici în drum!”
Noi detalii în cazul polițiștilor acuzați că au bătut o femeie, în Arad. Cum se apără oamenii legii

Ioana Onaga venea de la o vecină, cu o pungă de porumb, pe bicicletă, când a fost văzută de un echipaj aflat într-o maşină de poliţie.

Ioana Onaga, victimă: „A ieÅŸit un poliÅ£ist ÅŸi-a strigat după mine că unde e masca. Am făcut aÅŸa, cu capul, că n-am mască, că vorbeam la telefon ÅŸi cu o mână Å£ineam bicicleta ÅŸi-atunci a venit în spatele meu ÅŸi m-a prins ÅŸi m-a luat de gât ÅŸi m-a aruncat jos. Zice care au mai văzut că m-a lovit ÅŸi cu piciorul. N-am mai văzut, n-am mai ÅŸtiut de mine”.

Diana Ţăran, noră: „A strâns-o de gât, i-a dat cu picioarele, cu pumnii”.

Poliţistul bătăuş, şi el fără mască
Fiul femeii: – „Aici a dat cu ea jos.
Åži porumbul de unde e?
L-a avut într-o plasă.
Culmea, nici poliÅ£istul agresor nu ar fi avut mască”.

Ioana Onaga, victimă: „Eu am văzut că nu avea mască”.

Femeia îşi mai aminteşte că un alt agent s-a dat jos din maşină şi i-a spus colegului său să o lase în pac. Apoi nu mai ştie ce s a întâmplat pentru că a leşinat din nou.

„Eu am strigat: Mă, mă, dă-i baiul! El s-a dus!”

„Oamenii au sunat la 112, greÅŸeala lor a fost că au spus că o doamnă a fost bătută de un poliÅ£ist ÅŸi la 30 de telefoane nu au trimis pe nimeni”.

S-a demarat o anchetă
La Poliţia din Sebiş, a început o anchetă. S-a tras deja o primă concluzie.

Agent- ÅŸef Claudia Iuga, IPJ Arad: „Din declaraÅ£iile mai multor persoane aflate la faÅ£a locului, până în acest moment, cele sesizate nu se confirmă, cercetările fiind continuate”.

Ministrul de Interne face o promisiune. Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne: „Am demarat cercetările ÅŸi nu vom ezita să facem curăţenie în propria ogradă aÅŸa cum am făcut ÅŸi la SecÅ£ia 16”.

În ultimele lunii, au fost mai multe multe misiuni revolttăare ale agenţilor. Scandalul de la secţia 16, dar şi uciderea în bătaie a unui bărbat din Piteşti.

Femeia din Arad şi-a scos certificat medico-legal şi a depus plângere la poliţie.

Comments

comments

About the Author