Anchetă după ce o femeie ar fi fost bătută și lăsată inconștientă de un polițist pentru că nu a purtat mască

Posted on mai 13 2021 - 10:47am by petre

Miercuri, un apel la 112 anunţa că pe raza localității Buteni o femeie este agresată de polițiști.

„Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere”, a transmis IPJ Arad în noaptea de miercuri spre joi.

Femeia ar fi fost lovită, apoi abandonată inconștientă în mijlocul drumului.

Potrivit martorilor, citaţi de criticarad.ro, femeia de 50 de ani, care nu purta mască, ar fi fost luată la întrebări de un polițist, care, ulterior, ar fi lovit-o pe arădeancă, lăsând-o inconștientă în mijlocul drumului și părăsind locul faptei. Oripilaţi, cei care au văzut scena, au sunat la 112.

O înregistrare postată pe Facebook o arată pe femeie leşinată pe stradă, în timp ce mai mulţi localnici încearcă să o ajute.

Într-o altă filmare, arădeanca este luată cu targa și transportată la ambulanță de un echipaj SMURD.

 

În ambele materiale video, martorii spun că „Poliția de la Sebiș a bătut-o” pentru că „a prins-o pe drum fără mască”.

„Omoară oamenii poliția! A bătut-o poliția de la Sebiș, o leșinat aici în drum, o prins-o în drum fără mască”, se aude o femeie în înregistrare.

Comments

comments

About the Author