Polițiști din toată țara, moment de reculegere pentru Ionuț, tânărul polițist răpus de COVID

Posted on nov. 8 2020 - 7:34pm by petre

Polițiști din toată țara au ținut un moment de reculegere în semn de respect și recunoștință față de Ionuț Hanganu, polițistul de 34 de ani din Brașov care a murit după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Polițistul avea 34 de ani și era tatăl a doi copii mici.
Ionuț Hanganu a ajuns la spital în urma complicaţiilor apărute după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 și a murit câteva zile mai târziu.

Ionuţ Hanganu, şeful Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia Transporturi Braşov, era internat la Spitalul Judeţean din Braşov şi a murit joi dimineaţa în jurul orei 4.00. Poliţistul a ajuns la spital în urma complicaţiilor apărute după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Duminică, la ora 12.00, polițiștii din întreaga țară s-au oprit pentru un moment, în memoria colegului lor răpus de boală.

”Cuvintele nu ajută în acest moment, drag camarad. Ne dorim să știi că noi toți, colegii tăi, ne-am oprit pentru un moment, în loc, pentru tine. Odihnește-te în liniște, Ionuț Hanganu!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Poliției Române.

”Murim și noi câte puțin de fiecare dată când pierdem un coleg. Suntem mai saraci, suntem mai triști, suntem alaturi de familia colegului nostru din Brașov”, au transmis și colegii de la IPJ Maramureș.

Reprezentanții Sindicatului Europol au transmis un mesaj în memoria colegului lor arătând că ”efectele muncii din prima linie sunt necruțătoare”.

sursa: Observator Tv

Comments

comments

About the Author