O mașină a explodat! VIDEO

Posted on iul. 13 2021 - 11:03am by petre

O mașină a explodat pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Automobilul ar fi fost plin cu butelii de oxigen și nu se știe de la ce ar fi explodat acestea. Deși în autoturism nu se afla nimeni, un bărbat care se afla în apropierea mașinii a fost aruncat câțiva metri de suflul exploziei.

Au fost anunțate autoritățile în cel mai scurt timp iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ISU dar și SMURD.

„Incendiul a fost lichidat. A fost anunÅ£at la 10.23, iar la 10.52 a fost lichidat. Au fost afectate de incendiu două autoturisme. ÃŽntr-un autoturism s-a produs o explozie. De asemenea, mai sunt trei autoturisme afectate de suflul exploziei. Deci, în total, cinci autoturisme.

Avem trei victime, o victimă cu atac de panică şi două victime cu stare mai gravă, una are arsuri pe spate şi cealaltă un traumatism de membru superior. Efectuăm verificări în zonă să vedem dacă mai sunt şi alte persoane afectate de suflul exploziei.

La faÅ£a locului avem ÅŸapte autospeciale din cadrul ISU Vâlcea ÅŸi un număr de 27 de salvatori, dintre care 22 din cadrul ISU Vâlcea”, a declarat Dan Pascaru, inspector-ÅŸef al ISU Vâlcea.

Comments

comments

About the Author