Moarte cumplită pentru Cristina, o româncă de 40 de ani din Italia, în timp ce mergea să își ia fiica de la școală

Posted on apr. 25 2021 - 11:29pm by petre

Altar de flori și lumânări pe strada Esperanto din Verona, în Italia, acolo unde, joi după-amiază, o tânără româncă a fost lovită pe trecerea de pietoni, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

Cristina Andrieș mergea să își ia fiica de la școală.

„Am văzut-o pe Cristina murind sub ochii mei. Nu voi putea să scot vreodată acele imagini din minte. Ce s-a întâmplat este mult prea dureros”, a declarat prietena româncei pentru publicația L’Arena.

Cristina și-a pierdut viața joi, în urma unui accident în Via dell’Esperanto.

La scurt timp, un echipaj de prim-ajutor sosit la faţa locului i-au acordat asistenţă medicală timp de 45 de minute, au stablizat-o pe tânără, apoi au transportat-o în cod roşu la spitalul Borgo Trento, starea tinerei fiind, însă, foarte gravă.

Din păcate, medicii medicii nu au reușit să-i salveze viața, fiind nevoiţi să declare decesul.

Inițial, presa din Italia anunțase că fetița se afla cu mama ei de mână, în momentul accidentului. Ulterior, s-a stabilit că românca era în drum spre școală când s-a produs tragedia.

În septembrie, Cristina ar fi împlinit 40 de ani
Șoferul maşinii implicate în accident, în vârstă de 38 de ani, rezident la Verona, a fost şi el transportat la spital, fiind cercetat acum pentru omor stradal.


ilgazzettino.it

În septembrie, tânăra mămică româncă ar fi împlinit 40 de ani.

Altar de flori şi lumânări pentru Cristina
Foarte aproape de trecerea de pietoni unde a fost lovită în plin, oamenii au improvizat un altar în memoria femeii. Au plâns, au aprins lumânări şi au depus flori în semn de omagiu.

„O fetiţă de 10 ani va creşte fără mama ei. Imaginaţi-vă ce tragedie…Ea întotdeauna traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. Întotdeauna”, a mărturisit în lacrimi prietena Cristinei.

Accidentul în urma căruia o fetiţă de 10 ani a rămas fără mamă a reaprins furia locuitorilor din zonă. Oamenii spun că drumul respectiv este foarte periculos. Ei spun că le-au cerut de mult timp autorităţilor locale să monteze benzi speciale de încetinire, în special în apropierea şcolii.

Poliţia face în continuare cercetări pentru a stabili dinamica și cauzele care au dus la producerea accidentului.

Comments

comments

About the Author