Lovitură de teatru! Cadavrul găsit în sac în lada patului aparține de fapt unei fetițe de 12 ani!

Posted on iun. 5 2023 - 8:16pm by petre

Apar detalii șocante în cazul crimei din Sectorul 4 al Capitalei. Polițiștii cred că trupul găsit într-un sac, ascuns în lada unei canapele, ar aparține unei copile de 12 ani și nu unei femei mature, cum s-a bănuit iniţial.

Fetița ar fi fiica partenerei celui care închiriase locuinţa și a fost dată dispărută acum două luni. Mama ei și individul în cauză ar fi ieșit deja din țară în luna aprilie, fapt ce-i pune în fruntea listei de suspecți. Rudele celei mici așteaptă acum rezultatele probelor ADN.

 

Copila locuia cu mama ei și cu partenerul femeii într-un apartament din Berceni, închiriat recent. Vecinii nu i-au mai văzut de la Paște. Anchetatorii iau în primul rând în considerare varianta potrivit căreia trupul găsit în lada canapelei ar fi al unei adolescente. Statura, părul lung, bijuteriile și numărul de la pantof sunt doar câteva din indiciile care conturează această ipoteză sinistră. Corpul, aflat în stare avansată de degradare, a fost găsit de proprietarul apartamentului, după plecarea chiriașilor. Era înfășurat într-un sac, legat cu o funie.

Surse din anchetă spun că în apartament era curățenie, iar toate lucrurile erau puse în ordine. În plus, nu au fost observate urme de sânge. Au fost găsite, în schimb, în interior, niște brățări care ar aparține copilei de 12 ani.

Copila fusese dată dispărută de tatăl biologic, în urmă cu două luni, când nu a mai primit vești de la ea. Luni, bărbatul, bunica și unchiul fetei au mers la locul crimei.

 

 

Comments

comments

About the Author