Jador, aplaudat aseară de timișoreni pe scena Filarmonicii – s-a auzit ”și Jador și p..la” la Timișoara! VIDEO EXPLICIT

Posted on mai 4 2022 - 1:18am by petre

Țineți minte scandalul recent, cu programarea și apoi anularea de către conducerea Filarmonicii din Timișoara a unui concert cu solistul Jador pe scena Sălii Capitol, concert programat cu acordul directorului interimar, numit pe post de către primar, și apoi anulat de același director, după declanșarea unor discuții aprinse în spațiul public?

A urmat apoi o scenetă mediatică marca Dominic Fritz, cu interpretarea pe aceeași scenă a unei piese din repertoriul regretatului Petrică Moise chiar de către primarul meloman (am mai avut un primar cântăreț și acum avem și un președinte de Consiliu Județean), moment care a emoționat profund activul de partid și grupurile interesate din jurul acestuia, oameni de o impecabilă ținută morală, nu-i așa, și cu un nivel cultural deosebit de elevat, neîndoielnic.

Toată agitația cu prezervarea simbolului de cultură care este Filarmonica și nealterarea acetuia cu muzică mai puțin cultă, în speță genul manelelor, nu a durat mult, pentru că marți, 4 mai, pe scena ”templului” au răsunat vocea lui Jador și, mai mult, expresii mai puțin elevate, care ar putea fi încadrate în categoria celor licențioase, aplaudate însă la scenă deschisă de publicul timișorean.

Chiar așa a și spus unul dintre protagoniștii spectacolului în care a cântat, pe bandă, Jador la Filarmonica din Timișoara: ”și Jador și p..la” pe scena Filarmonicii din Timișoara!

Pentru conformitate, a fost vorba despre un spectacol de Stand-up Comedy cu Micutzu, Geo Adrian si Dobrota, marți, 4 mai, de la ora 19:00, pe scena Sălii Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara.

Mulțumim Dominic!

ATENȚIE! VIDEO CU LIMBAJ LICENȚIOS

 

 

 

Comments

comments

About the Author