Cine este tânăra care și-a omorât copilașii, aruncându-se cu ei de pe un bloc turn din Timișoara

Posted on mai 3 2022 - 5:13pm by petre

 

O tragedie inimaginabilă a cutremurat, marți dimineață, Timișoara.

O femeie în vârstă de 33 de ani și-a luat cei doi copilași în brațe, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, și s-a aruncat în gol de pe acoperișul unui bloc turn din zona Dâmbovița

Tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află, se pare, la muncă în Austria,

Omul uma să se recăsătorească cu mama copiilor săi, actele fiind deja depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie.

Cei doi divorţaseră în urmă cu mai multă vreme, iar femeia ar fi încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, a decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei, conform stirileprotv.ro.

 

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă în cazul incidentului de la Timişoara şi fac cercetări pentru ucidere din culpă în încercarea de a înţelege ce anume a împins-o pe femeie la gestul extrem şi în ce condiţii a avut loc sinuciderea.

Femeia a sărit de pe un bloc de 10 etaje, din Timişoara, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani. Femeia şi băiatul au fost declaraţi decedaţi, iar fata prezinta semne vitale, însă ulterior a decedat şi ea, conform stirileprotv.ro.

 

Comments

comments

About the Author