Incredibil cine a fost declaratăcea mai frumoasăfemeie din lume! Are 50 de ani

Posted on apr. 22 2015 - 10:15pm by petre

Actrița în vârstăde 50 de ani a întrecut alte 192 de „frumuseți răpitoare” conform copertei numărului special al revistei People ce va apărea la 4 mai.

Sandra Bullock a fost numităcea mai frumoasăfemeie din lume în clasamentul întocmit de revista People pe anul 2015, iar dacămajoritatea femeilor s-ar simți onorate de acest titlu, Bullock l-a catalogat, cu modestie, drept „ridicol”, conform starpulse.com, citat de Agerpress.sandra-bullock people

„Adevărata frumusețe este tăcută”, a comentat actrița. „Înspecial în acest oraș (Los Angeles) este foarte greu pentru o femeie sănu spunăcătrebuie săarate într-un anumit fel. Dar nu, important este săfii o persoanăbună, o mamăbună, săfaci o treabăbunăcu masa de prânz, sălași pe cineva săți-o ia înainte dacăpare săfie foarte grăbit. Oamenii care mi se par cei mai frumoși sunt aceia care nici măcar nu încearcă(săparăfrumoși)”, a comentat ea.

Înceea ce privește prioritățile ei, actoria a coborât pe locul doi. Sandra Bullock se dedicăcreșterii copilului ei, Louis (5 ani), pe care l-a adoptat în 2010.

„Când l-am ținut pentru prima oarăîn brațe, am înțeles care este scopul meu în viață. Atât timp cât sunt sănătoasăși în putere, și nu-mi las mintea săo ia razna, plinăde incertitudini cu privire la cine sunt, măpot uita în oglindăși-mi place ceea ce văd”, a mai susținut ea.

Printre frumusețile celebre aflate pe lista întocmităde revista People se mai numărăși Ariana Grande, Shay Mitchell, Gabrielle Union, Taraji P. Henson sau Gigi Hadid.

sursa: AGERPRES/(AS — autor: Codruț Bălu, editor: Cristina Mac), Peolpe Magazine

Comments

comments

About the Author